La competència general d'aquest títol consisteix en programar, organitzar, implementar i avaluar intervencions d'animació sociocultural i turística, promovent la participació activa de les persones i grups destinataris, i coordinant les actuacions dels professionals i voluntaris al seu càrrec.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Guia en el Medi natural i de Temps Lliure aprendràs a planificar i realitzar rutes i itineraris a peu, amb bicicleta o a cavall, per senderes o zones de baixa o mitja muntanya. També seràs capaç de dinamitzar un grup de participants i sabràs relacionar-te amb e...
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Què ens distingeix? Opció de matins i tardes. Presencial, semipresencial i online. Classes de hípica amb desplaçament en autocar a la Hípica de Sant Cugat (Club Hípica Collserola). Amb recorregut de cross de 2Km. Activitats a l'Alberg Els Isards de la Cerdanya 2 sortides de 5 dies organitzades per l...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial , On-line
...formació de màxima qualitat ens hem associaat amb Lapica Trips & Events, SL, una empresa totalment consolidada en el sector de l'organització d'Activitats Físic al Medi Natural que, d'una banda ens aportarà un "saber fer" fonamentat en l'experiència com a garantia d'èxit i de l'altra ens donarà u...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Aquests estudis capaciten per ensenyar i dinamitzar jocs, activitats fisicoesportives recreatives individuals, d'equip i amb implements, i activitats de condicionament físic bàsic, adaptar-les a les característiques de l'entorn i dels participants, i aconseguir la satisfacció de l'usuari i un nivell...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Lloc: Aula de Enologia Capacitat: Grups reduïts
Consultar preu
Curs
Presencial
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit: re...
127 €
Curs
On-line
El desenvolupament de les activitats turístiques, ha generat una gran demanda de professionals en aquestetat en la qual vivim potència cada... qual vivim potència cada vegada més l'oci i el temps lliure, el que ha tingut... Això, unit als viatges de negocis i de la creació de ciutats de... de congre...
Consultar preu
Curs
On-line
En aquest cicle l'estudiant entrarà en un sector econòmic, de gran productivitat i amb un creixement constant com és el Turisme, que valora la creativitat, la innovació i la capacitat de relacionar-se tant en el nostre país com internacionalment.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Obtenir el Diploma XEF de CIB és obtenir molt més que un títol de cuiner professional. El Diploma Xef de CIB garanteix que l'alumne és capaç d'innovar i crear, és a dir, de millorar el ja existent i de fer coses que ningú ha fet abans. Aquest curs és un recorregut a través de l'art i la ciència de l...
20.000 €
Postgrau
Presencial
...bàsiques de servei i obteniu nocioons per gestionar una petita empresa. Obre't tot un ventall de possibilitats laborals que existeixen en el món de l'hostaleria i restauració. Compromís de centre: • Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com profe...
Consultar preu
Curs
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves ...
39 €
Curs
On-line
Fracciona fàcil! Estudia el grau de Turisme en línia i dirigeix la teva carrera professional cap a la indústria turística i aconsegueix noves metes. La UOC us prepara per donar resposta als reptes del nou model de turisme sostenible en sintonia amb els reptes que el planeta haurà d'afrontar durant e...
Consultar preu
Grau
On-line
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i actuant...
1.640 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , Semi-presencial
La ceràmica, l'escultura, el ferro, el vidre ... Són moltes les disciplines artístiques en què el foc és protagonista. I la cuina és una més. De forma directa o indirecta i des dels temps més ancestrals, el foc s'utilitza a la cuina, és la partida principal i al seu torn la més difícil, a la qual de...
Consultar preu
Postgrau
Presencial
Es l'evolució del postgrau en direcció de cuina, un programa pioner en formació gastronòmica a Europa que combina la teoria i la pràctica en un hotel-escola. El curs es desenvolupa en classes teòriques, tallers pràctics i pràctiques professionals en el sector. Per obtenir el títol de màster es neces...
Més de 10.000 €
Màster
Presencial
...un valuós plus per a qualsevol negoci.. És un atractiu i nou aspecte de la formació del barista. Altres ingredients – xocolata, sirope – convertiran la presentació en veritables quadres. L'art del latte és considerat per molts consumidors de cafè com el toc final – la guinda. FINALITAT: convertir...
225 €
Curs
Presencial
El sector turístic experimenta una època de canvis profunds, amb els efectes de la globalització, la segmentació i la competitivitat. Dins aquest entorn, un dels mercats que té més pes és l'hoteler. La relació entre consumidors i el servei hoteler no és aliena a aquests canvis, és un sector en contí...
entre 5.000 € i 10.000 €
Màster
On-line , Semi-presencial , Distància
...d'institucions i ens de gestió i promocióó turística. És un programa formatiu adreçat a estudiants, tècnics, gestors culturals i turístics. Aquest màster dóna resposta formativa a les necessitats de les polítiques empresarials i públiques nacionals i internacionals de creació, gestió, avaluació i...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges ec...
7.500 €
Postgrau
Presencial
Veure cursos
X