Treballarem el concepte d'inclusió socioeducativa, aprendrem diverses formes d'intervenció i casos específics per poder desenvolupar la feina de suport a la inclusió.
120 €
Curs
Presencial
Aquest curs està dissenyat per millorar el coneixement sobre els mecanismes de les al.lèrgies i intoleràncies alimentàries, els principals aliments i ingredients implicats en elles, el diseny de dietes i menus específics per persones que pateixen al.lèrgies i intoleràncies a algun aliment o ingredie...
24 €
Curs
Presencial
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit: re...
127 €
Curs
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves ...
39 €
Curs
On-line
...un valuós plus per a qualsevol negoci.. És un atractiu i nou aspecte de la formació del barista. Altres ingredients – xocolata, sirope – convertiran la presentació en veritables quadres. L'art del latte és considerat per molts consumidors de cafè com el toc final – la guinda. FINALITAT: convertir...
225 €
Curs
Presencial
Aquest curs organitzat amb la col·laboració d'Upselling Consulting, ofereix una visió completa de les tècniques d'Upselling i Cross-selling, indispensables per a qualsevol perfil professional implicat al Customer Journey. Un procés de venda és un mixt d'obstacles i d'oportunitats que cal gestionar i...
249 €
Curs
On-line
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions ...
59 €
Curs
On-line
Curs d'com fer pa artesà amb el mestre Xevi Ramon. Com fer pa artesà amb el mestre forner Xevi Ramon Aquest curs de com fer pa artesà mostra la dilatada experiència del mestre forner Xevi Ramon, els seus trucs, les seves tècniques i aquells secrets que amaga el meravellós món del pa. En el curs en l...
39 €
Curs
On-line
Prepara't per treballar en el món dels allotjaments turístics. Organitzar i controlar establiments d'allotjament turístic, aplicar les polítiques empresarials establertes, controlar les accions comercials i els resultats econòmics de l'àrea d'allotjament. Formació complementària Seminaris i tallers,...
Menys de 250 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat. Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu. Textures creatives: dolces i salades + ...
169 €
Curs
On-line
...de la natura, un producte misteriós associaat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la tòfona. Trencarà tabús posant al teu abast tots els seus coneixements i tècniques per elaborar receptes amb tòfones. ...
49 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en ...
39 €
Curs
On-line
4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria. Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en exclusi...
59 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb múltipl...
49 €
Curs
On-line
...amb claredat els conceptes bàsics associaats al tast del vi i el seu entorn per després aprofundir en el món de la degustació i les tècniques que utilitzen els experts per definir les qualitats d'un vi. El curs de tast contempla el món del vi en la seva totalitat, de manera que s'explicarà tot el...
39 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el conce...
Consultar preu
Curs
On-line
Els cursos de Manipulador d'Aliments poden realitzar-se en el nostre centre de forma presencial o a distància, segons disponibilitat de l'alumne. Si opta per la modalitat presencial, en tan sols una tarda podrà vostè obtenir la formació bàsica per a l'obtenció del títol. El preu del curs és de 40,00...
45 €
Curs
Semi-presencial , Distància
Curs de manipulador i manipuladora d'aliments per a personal d'atenció al públic en menjadors col·lectius i, més específicament, menjadors col·lectius per a menors, on s'inclouen els menjadors escolars i els dels casals d'estiu. És condició indispensable per treballar en aquests espais el disposar d...
45 €
Curs
On-line