Aquests estudis postobligatoris capaciten per elaborar dietes, controlar la qualitat de l'alimentació de les persones, analitzar els comportaments alimentaris i programar i aplicar activitats educatives que millorin els hàbits d'alimentació de la població. La durada és de 2.000 hores (1.590 en un ce...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Amb aquest CFGS assoleix el nivell necessari per administrar l'àrea d'allotjament i assegurar l'acollida i l'atenció al client, a més de fer la prestació correcta dels serveis de l'àrea. L'entorn professional i de treball es desenvolupa a tot tipus d'establiments turístics.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Donar continuïtat i coherència al grau de Conservació-Restauració de Béns Culturals possibilitant l'accés dels estudiants al tercer nivell de qualificació que estableix el Marc espanyol de qualificacions per a l'educació, incloses les qualificacions que tenen com a finalitat l'adquisició d'una forma...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
El turisme és una de les activitats econòmiques més rellevants de l'economia espanyola i un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del país. Dins del sector, l'àrea de la restauració, amb més de 270.000 establiments i 1,3 milions de llocs de treball, és un dels que experime...
Consultar preu
Postgrau
On-line , Semi-presencial
De què treballaras? Cap de menjador, economat i celler. Director de restauració Cap de cuina. Director de producció d'aliments i begudes. On treballaràs? En restaurants, bars i cafeteries, empreses de menjars preparats, pastisseries i indústries agroalimentàries. Durada: Un curs acadèmic de 2000 hor...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells? Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la mentalitat...
21.000 €
Màster
Presencial
Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM. Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un lo...
7.500 €
Postgrau
Presencial
Branca Ciències Socials i Jurídiques Durada mínima 4 anys Crèdits ECTS 240 Formació bàsica 60 Obligatoris 90 Optatius 60 Pràctiques externes 24 Treball de finalització de Grau 6 Places 80 Centre d'impartició Escola Universitària de Turisme i Oci (Campus Vila-seca) Llengües utilitzades català espanyo...
1.207 €
Grau
Presencial
1.-Història. El vitrall des dels inicis fins al segle XX. 2 - Materials i la seva degradació. Tipus de materials: ploms, vidres, propietats i deterioraments. Història i composicions. Mecanismes de degradació. Mètodes d'anàlisi 3-Tipologia de vidres. Nomenclatura. Tipus de producció. Mètodes d'anàlis...
Consultar preu
Curs
Presencial
Els canvis soferts pel sector turístic en els últims anys, estimulats principalment pels avanços tecnològics, l'han situat com a sector més alt no només en el nostre país, sinó a nivell internacional. Les estimacions per al 2025 senyalen que el sector turístic equivaldra al 10% del PIB mundial. A Es...
Consultar preu
Postgrau
On-line , Distància
Per a aquells que creuen que les experiències són importants i busquen fer sentir als clients especials, presentem el tècnic en serveis de restauració. Una de les professions amb més ofertes de feina actualment. Aprendràs a fer operacions en bar, cafeteria i restaurant, la recepció i acollida de cli...
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
El sector turístic experimenta una època de canvis profunds, amb els efectes de la globalització, la segmentació i la competitivitat. Dins aquest entorn, un dels mercats que té més pes és l'hoteler. La relació entre consumidors i el servei hoteler no és aliena a aquests canvis, és un sector en contí...
entre 5.000 € i 10.000 €
Màster
On-line , Semi-presencial , Distància
L'objectiu del curs és formar els responsables d'empreses de la branca restauració (bars, restaurants, etc ..) sobre les principals obligacions de control en matèria de Seguretat Alimentària, relacionant els paràmetres de seguretat amb els de Qualitat, per tal de obtenir una visió conjunta dels bene...
Consultar preu
Curs
On-line
Curs d'introducció pràctica de 45h, que permet aprendre l'alumne les tècniques concretes de Conservació i Restauració de material orgànic provinent de jaciment arqueològic. Pràctiques sobre material original provinent de convenis de col · laboració amb entitats públiques.
Consultar preu
Curs
Presencial
El nostre programa tècnic forma a futurs talents de l'Hostaleria, acompanyant l'alumne de manera personalitzada, i capacitant-lo per exercir les professions, a nivell internacional: Itinerari Cuina: Xef, cap de Partida, Cap de Pastisseria, Reboster. Itinerari Restaurant: Maître, Sommelier, Cap de Ra...
entre 5.000 € i 10.000 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Aquesta doble titulació ofereix un pla d'estudis complet per tal de conèixer el funcionament de la cuina i el servei d'un departament o establiment de restauració. Promou el desenvolupament professional des dels fogons i la sala fins a la supervisió i gestió d'equips així com organitzacions de l'hos...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica podràs executar totes les competències per a treballar com a cambrer i portar la direcció de les activitats pròpies d'un restaurant. Disposem de borsa de treball exclusiva per als nostres alumnes.
1.070 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Tercer mòdul del Master in Restaurant Business Management - MRBM. Perquè una empresa de restauració pugui desenvolupar-se ha de respondre amb eficàcia al medi extern sense perdre de vista els recursos disponibles, les capacitats pròpies i els punts forts. Per això, independentment de la mida de l'em...
9.500 €
Postgrau
Presencial
Segon mòdul de Master in Restaurant Business Management - MRBM. Conèixer en profunditat el nostre negoci i tenir el seu control ens aporta la tranquil·litat i la visió necessàries a l'hora de plantejar canvis, prendre nous riscos i apostar per nous formats que responen a les necessitats de mercat. S...
7.500 €
Postgrau
Presencial