Objectiu: Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments. Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
AutoCAD és un programa de creació de dissenys en 2 i 3 dimensions. En aquest curs d'AutoCAD 3D, es treballa exclusivament el dibuix de models 3D mitjançant la gestió de malles o l'ocupació de sòlids i operacions booleanes. Permet generar tota mena de models 3D, d'Arquitectura, obra civil, mecànica, ...
650 €
Curs
Presencial , On-line
El cicle mitjà CEAC de Cuina i Gastronomia et proporciona els coneixements i les tècniques necessàries per a executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tot tipus d'elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina, seguint els pr...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
Les noves tecnologies de comunicació fan possible desenvolupar una comunicació a distància amb una facilitat impensable fa molt poc. L'aprofitament d'aquests recursos permet que gran part de les tasques de formació d'un programa de tercer cicle puguin dur-se a terme a distància, sense necessitat del...
16.334 €
Màster
On-line
La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és un...
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
El Grau Oficial Universitari en Turisme, plenament adaptat a l'EEES (Espai Europeu d'Educació Superior), s'imparteix al llarg de quatre anys acadèmics i consta d'un total de 240 ECTS. Aquests estudis de la UdG són plenament oficials tal com reflecteix l'ECO 84/2011, del 2 de maig de 2011, publicada ...
Consultar preu
Grau
Presencial
l' Graduat en Direcció Hotelera combina la teoria i la praxi en el mateix centre amb les pràctiques a nivell nacional i internacional, i d'aquesta manera, es proporciona a l'alumne una formació qualificada i polivalent.Basant-se en un model de pedagogia moderna, la formació a l'hotel-escola situat a...
Consultar preu
Grau
Presencial
Màster en Revenue Management. El turisme és un dels actuals motors de l'economia mundial i un dels principals generadors d'ocupació. Per aquest motiu, és de vital importància mantenir un alt nivell de qualitat en el sector turístic, amb el suport de persones qualificades que contribueixin a mantenir...
2.400 €
Màster
Presencial
Curs avançat en restauració en el qual l'alumne / a complementa la seva formació amb la realització d'exercicis bàsics d'ebenisteria aplicada a la restauració que requereixen major dedicació i perícia.
Consultar preu
Curs
Presencial
Curs complet on es dota a l'alumne dels coneixements necessaris per poder restaurar pintures a l'oli o al tremp sobre suport ligni (taula) i tremp aplicat al mur sigui quina sigui la seva composició o època d'elaboració. Pràctica intensiva sobre peces originals cedides en conveni amb museus i entita...
Consultar preu
Curs
Presencial
L'objectiu d'aquests estudis és formar treballadors qualificats, amb coneixements tant tècnics com artístics i de disseny, capaços de resoldre qualsevol situació relacionada amb l'organització d'esdeveniments, el protocol i les relacions institucionals. A l'acabar els 3 primers anys l'alumne obté la...
Consultar preu
Grau
Presencial
Curs Organitzat per la Càtedra Ferran Adrià. El curs d'Expert en Nutrició i Tecnologia dels aliments per a col.lectivitats està orientat a titulats universitaris i professionals del sector de les col·lectivitats interessats a ampliar i actualitzar la seva formació en les àrees de: nutrició, tecnolog...
1.600 €
Postgrau
On-line
Curs preparatori per a la Certificació de Professionalitat SANP0108 segons RD 1535/2011, de 31 d'octubre. La tanatoestètica inclou tot el conjunt de tècniques o pràctiques que tenen com a finalitat retardar tots aquells processos de deteriorament del difunt per així poder presentar dignament als fam...
1.850 €
Curs
Presencial , On-line , Semi-presencial
El màster universitari en Arquitectura·BarcelonaArch (MBArch) té com a objectiu formar, de manera flexible o dirigida a l'especialització, en la recerca i la innovació o en el projecte contemporani d'arquitectura, els futurs professionals i/o docents, des de l'expertesa, l'erudició, la tradició, la ...
entre 2.500 € i 5.000 €
Màster oficial
Presencial
El Grau en Ciències i Tecnologies de l'Edificació, que habilita per a l'exercici de la professió regulada d'arquitecte/a tècnic/a, et permetrà adquirir les competències necessàries per dissenyar i aplicar tècniques constructives, gestionar el procés immobiliari, ordenar i dirigir l'execució de les o...
entre 5.000 € i 10.000 €
Grau
Presencial
Des de l'arribada d'Internet, els preus hotelers són públics i el sector hoteler ha entrat en un entorn altament competitiu a nivell global. Aquesta situació provoca la necessitat d'un canvi en la gestió dels ingressos dels allotjaments turístics, amb noves fòrmules de comercialització. El negoci ho...
entre 1.000 € i 2.500 €
Curs
On-line
MasterD ha desenvolupat un curs de secretariat de direcció, com a resposta a la necessitat de professionals altament especialitzats. Aconsegueix amb èxit la Qualificació Professional d'Assistència a la direcció. Amb el curs de secretariat de direcció t'estaràs formant per assumir tasques administrat...
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Amb aquesta titulació es capacita al tècnic especialista perquè pugui elaborar i programar dietes adaptades a les necessitats i objectius dels pacients. Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per determinar la seva qualitat higiènic-dietètica. Supervisar la conservació, manip...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Curs complet on l'alumne aprendrà de manera pràctica a realitzar diverses tipologies d'entapissat tradicional sobre peces originals, (entapissat amb molles, sillonets amb braços, galetes simples, elaboració de coixins tipus "matalasser", descalzadores, escambells, cadires amb respatller entapissat ....
Consultar preu
Curs
Presencial
Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral. Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i pràctics...
Consultar preu
Curs
Presencial