64

Professions de Comerç i màrqueting

Filtrar
Els netejavidres s'encarreguen de rentar i netejar finestres. Treballen a cases o edificis grans, com ara oficines o fàbriques. Cobren ells mateixos els seus serveis i acostumen a treballar per compte propi.
Els tècnics de comptes de publicitat s'encarreguen de coordinar les campanyes de publicitat dels clients. Han de posseir un coneixement molt ampli sobre els productes o serveis que anuncien, i han de supervisar horaris i pressupostos, així com assegurar-se que les campanyes són eficaces i rendibles.
Els tècnics de crematori realitzen cremacions. Realitzen una àmplia gamma de funcions, incloent-hi el funcionament dels forns crematoris, el tractament de les restes incinerades i el manteniment dels equipaments de cremació. També poden preparar la sala de la capella en el crematori abans que tingui...
Els diplomàtics són funcionaris públics que treballen en la protecció i promoció dels interessos de l'Estat espanyol, així com per a la justícia, la prosperitat i la seguretat a tot el món. Assessoren els ministres del govern i els donen suport, ja que posen en pràctica la política exterior de l'Est...
Els inspectors de salut i seguretat analitzen les condicions de salut i seguretat en el lloc de treball. Inspeccionen diferents tipus de lloc de treball i presten els seus serveis d'assessorament i orientació als empresaris per reduir els riscos. Els inspectors també investiguen els accidents que te...
Els gestors de serveis domèstics s'encarreguen de supervisar la neteja i el manteniment d'institucions, com ara universitats, hospitals, cases particulars de gent gran, hotels, etc. Dediquen gran part del seu temps a l'organització i supervisió del personal.
Els pèrits d'assegurances proporcionen als subscriptors informes tècnics detallats sobre els riscos que comporta una sol·licitud de cobertura d'assegurança. Els seus informes determinen els aspectes que poden afectar la prima de l'assegurança.
Els analistes d'inversions estudien el comportament de les empreses, les indústries i els sectors econòmics i fan recomanacions sobre les millors oportunitats d'inversió.
Els consultors de gestió són professionals independents que identifiquen i analitzen els problemes de negocis dels seus clients. També assessoren els gerents sobre les maneres de millorar l'eficiència i la rendibilitat de la seva empresa, i la forma d'adaptar-se als canvis.
Els directors de màrqueting ajuden a promoure i donen a conèixer productes, marques i serveis. Poden dedicar-se a aplegar informació sobre els clients i competidors, el llançament de nous productes i el mesurament de l'èxit de les campanyes de màrqueting.
Els gerents de centres d'oci s'ocupen de planificar, organitzar, promoure, facilitar i desenvolupar instal·lacions d'oci i lleure. Poden ser responsables d'una o diverses instal·lacions.
Els assistents personals (AP) són professionals de confiança que proporcionen suport administratiu i personal als alts directius. La seva funció principal és ajudar els directius fer un millor ús del seu temps, per exemple, atenent a les seves trucades telefòniques i correu electrònic, gestionant la...
Els subhastadors valoren obres, i organitzen i dirigeixen subhastes. Alguns s'especialitzen en un tipus d'obra, com ara pintures o porcellanes.
Els caps de vendes a l'engròs organitzen el personal i controlen el flux de mercaderies en un comerç majorista. S'encarreguen de negociar amb els fabricants i altres proveïdors, del control d'existències i del finançament, emmagatzemament, transport, venda i comercialització de mercaderies a l'engrò...
Els examinadors de patents decideixen si es concedeixen o es deneguen les sol·licituds de patents. Estudien molt atentament les sol·licituds de patent, buscant a bases de dades i publicacions per assegurar-se que la idea és realment original i d'ús pràctic.
Els missatgers en moto transporten documents urgents o valuosos i paquets d'un lloc a l'altre, i s'asseguren que s'entreguen amb seguretat. Alguns empresaris demanen als missatgers que aportin i mantinguin la seva pròpia moto.
Els assessors ciutadans ajuden els ciutadans a fer front a tota una sèrie de problemes i esbrinar quins són els seus drets i responsabilitats. Els ciutadans es posen en contacte amb els centres d'assessorament per obtenir assessorament gratuït, imparcial i confidencial sobre tota una sèrie de qüesti...
Els comercials de serveis publicitaris venen espais publicitaris per a mitjans digitals i en línia, diaris, revistes i llocs a l'aire lliure. Alguns venen espais publicitaris a la ràdio i la televisió. Gran part de la seva feina es fa negociant per telèfon o cara a cara, directament amb els anuncian...
Els caixers de local d'apostes accepten apostes dels clients i paguen quan hi ha apostes guanyadores. En alguns locals d'apostes se serveixen begudes i snacks.
La comesa dels directors de local d'apostes és encarregar-se de tot el que estigui relacionat amb els beneficis, la seguretat i el funcionament eficient d'un local d'apostes. Aquesta feina implica la contractació i supervisió del personal.