Actualment al nostre país el sector turístic és un dels motors bàsics del desenvolupament econòmic i de creació d'ocupació, tant el que prové d'empreses relacionades directament amb el sector com d'empreses l'activitat de les quals està vinculada d'alguna manera al sector del turisme o al turista
entre 5.000 € i 10.000 €
Postgrau
On-line , Semi-presencial , Distància
Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional. Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les
6.000 €
Postgrau
Presencial
Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM. Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un
7.500 €
Postgrau
Presencial
Tercer mòdul del Master in Restaurant Business Management - MRBM. Perquè una empresa de restauració pugui desenvolupar-se ha de respondre amb eficàcia al medi extern sense perdre de vista els recursos disponibles, les capacitats pròpies i els punts forts. Per això, independentment de la mida de
9.500 €
Postgrau
Presencial
Segon mòdul de Master in Restaurant Business Management - MRBM. Conèixer en profunditat el nostre negoci i tenir el seu control ens aporta la tranquil·litat i la visió necessàries a l'hora de plantejar canvis, prendre nous riscos i apostar per nous formats que responen a les necessitats de mercat.
7.500 €
Postgrau
Presencial
Considerat l'aliment dels déus, la xocolata no deixa indiferent a ningú. Aixeca passions i sempre hi ha espai per a ell. Més enllà d'una rajola de xocolata, el cacau és història viva de la civilització i del desenvolupament de moltes cultures, per això, al CIB, volem que descobreixis la passió per
7.500 €
Postgrau
Presencial
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus
7.500 €
Postgrau
Presencial
La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta
7.500 €
Postgrau
Presencial
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges
7.500 €
Postgrau
Presencial
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la
7.500 €
Postgrau
Presencial
Veure cursos
X