El Executive Màster en Direcció d'Empreses Hoteleres va dirigit a tots aquells professionals apassionats per la hotelería que vulguin aprofundir i incrementar els seus coneixements de direcció, estratègia i gestió hotelera, i que al seu torn desitgin potenciar les seves habilitats de lideratge.
Consultar preu
Màster
Presencial
El sector turístic experimenta una època de canvis profunds, amb els efectes de la globalització, la segmentació i la competitivitat. Dins aquest entorn, un dels mercats que té més pes és l'hoteler. La relació entre consumidors i el servei hoteler no és aliena a aquests canvis, és un sector en
entre 5.000 € i 10.000 €
Màster
On-line , Semi-presencial , Distància
El sector del turisme de negocis és un dels que més creix tant a Espanya com a la resta del món. I ho continuarà fent! A Espanya cada any se celebren un gran nombre d'esdeveniments de caràcter internacional. El nostre país està al capdavant en el sector del turisme de negocis o MICE, on ocupa el
Consultar preu
Màster
On-line , Semi-presencial
El Màster en Direcció d'Esdeveniments i Turisme de Negocis va dirigit a tots aquells professionals apassionats de l'organització i direcció d'esdeveniments, que vulguin convertir-se en experts capaços de liderar les diferents activitats de la indústria dels esdeveniments i el turisme de negocis. El
9.900 €
Màster
Presencial
Si desitges ampliar competències professionals i generar valor en empreses dins el sector turístic de luxe, tindràs accés a coneixements tan impactants com el Luxury Brand, o la gestió del valor d'una marca de luxe, aplicant estratègies i la planificació dels recursos. Amb aquest Màster en Turisme
8.100 €
Màster
Presencial
Actualment al nostre país el sector turístic és un dels motors bàsics del desenvolupament econòmic i de creació d'ocupació, tant el que prové d'empreses relacionades directament amb el sector com d'empreses l'activitat de les quals està vinculada d'alguna manera al sector del turisme o al turista
entre 5.000 € i 10.000 €
Postgrau
On-line , Semi-presencial , Distància
Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional. Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les
6.000 €
Postgrau
Presencial
Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM. Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un
7.500 €
Postgrau
Presencial
Tercer mòdul del Master in Restaurant Business Management - MRBM. Perquè una empresa de restauració pugui desenvolupar-se ha de respondre amb eficàcia al medi extern sense perdre de vista els recursos disponibles, les capacitats pròpies i els punts forts. Per això, independentment de la mida de
9.500 €
Postgrau
Presencial
Segon mòdul de Master in Restaurant Business Management - MRBM. Conèixer en profunditat el nostre negoci i tenir el seu control ens aporta la tranquil·litat i la visió necessàries a l'hora de plantejar canvis, prendre nous riscos i apostar per nous formats que responen a les necessitats de mercat.
7.500 €
Postgrau
Presencial
Considerat l'aliment dels déus, la xocolata no deixa indiferent a ningú. Aixeca passions i sempre hi ha espai per a ell. Més enllà d'una rajola de xocolata, el cacau és història viva de la civilització i del desenvolupament de moltes cultures, per això, al CIB, volem que descobreixis la passió per
7.500 €
Postgrau
Presencial
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus
7.500 €
Postgrau
Presencial
La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta
7.500 €
Postgrau
Presencial
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges
7.500 €
Postgrau
Presencial
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la
7.500 €
Postgrau
Presencial