Amb aquest màster es pretén formar uns titulats en una vessant eminentment tècnica i molt lligada a la realitat del sector, i per això es planteja com a màster professionalitzador. Aquests professionals hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria, i
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
Últims dies! El Diploma d'Expert en Tecnologia Alimentària i Desenvolupament de Nous Aliments et dóna a conèixer els darrers avenços en tecnologia alimentària per fer front al disseny i comercialització d'aliments. Alimentar-se ja no és només una necessitat fisiològica. S'ha convertit, d'una banda,
1.170 €
Postgrau
On-line
Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els
550 €
Curs
On-line
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
1.170 €
Curs
Semi-presencial
El Grau d'Enologia és una titulació especialitzada i professionalitzadora dirigida a formar professionals dins de l'àmbit de l'enologia. Branca Ciències Durada mínima 4 anys Crèdits ECTS 240 Formació bàsica 60 Obligatoris 147 Optatius 15 Pràctiques externes 12 Treball de finalització de Grau 6
1.648 €
Grau
Presencial
Titulació de Segon Cicle
Consultar preu
Curs
Presencial
Els objectius formatius estan dirigits a que l'alumne adquireixi unes determinades competències, i un perfil professional determinat.Algunes d'aquestes competències són: realitzar l'anàlisi i el diagnòstic de les instal.lacions, allotjaments i equips necessaris per a la producció porcina; realitzar
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
Els estudis de producció agropecuària permeten obtenir la capacitació professional per produir productes agropecuaris i/o participar en els processos productius atenent criteris de qualitat, sostenibilitat i rendibilitat, respectant totes les normes de benestar animal, riscos laborals, protecció
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
L'etiqueta dels aliments és un instrument que compleix diferents funcions: facilita la informació necessària als consumidors sobre les característiques d'un producte, permet promocionar els productes als seus elaboradors i contribueix a garantir la traçabilitat dels productes alimentaris.
225 €
Curs
On-line
Màster presencial a Barcelona de Seguretat i Qualitat Alimentària.
Consultar preu
Màster
Presencial
OBJECTIUS FORMATIUS El graduat o graduada en Ciència i Tecnologia de Aliments desenvolupa el seu treball en l'àmbit de les empreses alimentàries, principalment en els processos de fabricació, gestió de la producció, control de qualitat, anàlisi i inspecció i control ofi cial de aliments i
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El estudis de Biotecnologia de la Universitat de Lleida es van iniciar en el curs acadèmic 2005/06, juntament amb la resta d'universitats espanyoles que imparteixen aquests estudis. Des de la seua implantació, els estudis de Biotecnologia han seguit les directrius i recomanacions derivades de
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El màster universitari en Tecnologies Facilitadores per a la Indústria Alimentària i de Bioprocessos ofereix una elevada capacitació en coneixements i tecnologies en l'àmbit del sector alimentari i dels bioprocessos. El màster és una proposta alineada amb l'estratègia europea per a l'aplicació de
entre 2.500 € i 5.000 €
Màster oficial
Presencial
Tipus Màster: Interuniversitari Orientació: Investigador, professional Horari: Les classes s'impartiran en horari de matí i tarda
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
Consultar preu
Curs
Semi-presencial
La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual.
Consultar preu
Grau
Presencial
Aquest programa pretén cobrir la demanda creixent de titulats especialitzats que tinguin la capacitat d'innovar, que puguin integrar-se dins d'equips multidisciplinaris i que tinguin capacitat d'adaptar-se als canvis continus que en aquests moments se succeeixen en el camp de l'alimentació, tant a
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
El títol de grau en Enginyeria Agrària i Alimentària (GEAA) habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer tècnic agrícola en les seues diferents especialitats. Especialitats: Producció Agrària (PA) Hortofructicultura i Jardineria (HJ) Indústries Agràries i Alimentàries (IAA) Enginyeria Rural
Consultar preu
Grau
Presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs de dependent de peixateria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
970 €
Curs
Semi-presencial
Aquest màster permet conèixer les matèries primeres en l'elaboració de vins i sidres, les instal·lacions i materials de celler, els processos fermentatius, l'estabilització i criança; a més de la destil·leria - licorería i l'envasament i condicionament de begudes.
595 €
Màster
On-line , Distància