Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els
550 €
Curs
On-line
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
1.170 €
Curs
Semi-presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
Consultar preu
Curs
Semi-presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs de dependent de peixateria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
970 €
Curs
Semi-presencial
Aquest màster permet conèixer les matèries primeres en l'elaboració de vins i sidres, les instal·lacions i materials de celler, els processos fermentatius, l'estabilització i criança; a més de la destil·leria - licorería i l'envasament i condicionament de begudes.
595 €
Màster
On-line , Distància