Ep! no t'ho pots perdre

14 de maig del 2024
2 minuts de lectura ràpida

Suplement del boletín d'Educaweb

PER SABER-NE MÉS

ESPECIAL Explora el Repositori de projectes dels Premis Educaweb

ENTREVISTAS Els guanyadors dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional 2023

SUBSCRIU-TE

.....................
educaweb

cursos, màsters, infermeria...

.....................
SUPLEMENT DEL BUTLLETÍ D'EDUCAWEB
.....................
NOTICIA
.....................

Presenta't a la 17a edició dels Premis Educaweb

Arrenca una nova edició dels Premis Educaweb! El portal educatiu líder en orientació acadèmica i professional ha fet públiques les bases per participar en la 17a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional. El termini per presentar projectes a aquests guardons finalitza el proper 15 de juliol de 2024.

Aquest certamen, que enguany celebra la seva 17ª edició, busca reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d'orientació en qualsevol etapa de la vida, potenciar les competències per a la gestió de la carrera professional i l'emprenedoria, i fomentar la igualtat d'oportunitats i la no discriminació.
 
I és que l'orientació acadèmica i professional és clau per millorar el futur dels i les joves; l'ocupabilitat de les persones i l'economia dels països, tal com han demostrat l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) i altres organismes internacionals de referència.
 
A més a més, l'OCDE insisteix en que cal potenciar l'orientació en totes les etapes de la vida, facilitant-ne l'accés a tota la ciutadania, infusionant-la en el currículum escolar i augmentant el nombre d'orientadors que hi ha a Espanya actualment, entre d'altres accions.
 
Així, amb aquests guardons, "Educaweb aposta una vegada més per l'orientació en un context en què les evidències confirmen la necessitat d'establir-la com un bé públic i d'accés universal per a la ciutadania", assenyala la directora de continguts i cofundadora d'Educaweb, Montserrat Oliveras i Bagués.

Imagen gráfica de los Premios educaweb 2024

Com participar en els Premis Educaweb?

.....................
educaweb
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024