Trobeu el vostre curs ideal
9%
Què vols estudiar?

Les 10 notes de tall més altes de Catalunya

Notícia

Amb un 13,438 el Doble Grau en Matemàtiques i Física de la Universitat Autònoma de Barcelona té la nota de tall més elevada pel curs 2024-2025

  • 24/07/2024
  • Temps de lectura 4 mins

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Ja coneixem les notes de tal de Catalunya pel curs 2024-2025 corresponents al període de primera assignació de places i les hem recopilat per tu.

Tingues en comptes però que les notes de tall poden variar fins que es publiquin les definitives després de l'última assignació. 
 

¿Quines son les notes de tall més altes de Catalunya?

Els dobles graus universitaris són els que registren les notes de tall més elevades. Concretament el Doble Grau en Matemàtiques i Física de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és el que recull la més alta amb un 13,438.

De fet la segona nota de tall més elevada també és pel mateix doble grau, però per cursar-lo a la Universitat de Barcelona (UB).

Cal esmentar que les dobles titulacions registren notes altes perquè ofereixen poques places. Tant a la UAB com a la UB només n'hi ha 20 en cadascuna per cursar aquests estudis.

També destaca el Grau en Medicina, 4 de les notes de tall més altes les registren aquests estudis per cursar-los en les següents universitats: UB al Campus Clínic (12,946), Universitat Pompeu Fabra (12,840), UB al Campus Bellvitge (12,760) i la Universitat Rovira i Virgili (12,696).
 
Comunitat autònoma Grau o doble grau Universitat Nota
Catalunya 1 Matemàtiques + Física Universitat Autònoma de Barcelona 13,438
2 Matemàtiques + Física Universitat de Barcelon 13,192
3 Medicina Universitat de Barcelona (Campus Clínic) 12,946
4 Dret + Relacions Internacional Universitat Autònoma de Barcelona 12,886
5 Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials (amb reserva plaça Màster) Universitat Politècnica de Catalunya 12,858
6 Medicina Universitat Pompeu Fabra 12,840
7 Matemàtiques Universitat Politècnica de Catalunya 12,816
8 Medicina Universitat de Barcelona (Campus Bellvitge) 12,760
9 Matemàtiques + Enginyeria Informàtica Universitat de Barcelona 12,728
10 Medicina Universitat Rovira i Virgili 12,696
Elaboració pròpia a partir d'informació del Consell Interuniversitari de Catalunya del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquestes notes de tall corresponen a les de primera assignació.


Explora les notes de tall al cercador d'Educaweb

Et recomanen que exploris el cercador de notes de tall d'Educaweb, on trobaràs les de tots els graus universitaris que s'imparteixen el curs vinent.

Per facilitar la teva cerca filtra per:
 
  • Titulació
  • Comunitat autònoma i província
  • Universitat
  • Via d'accés
  • Branca de coneixement
  • Nota d'admissió

Tingues present que el cercador està en constant actualització. Sabràs si les notes de tall que apareixen estan actualitzades quan es mostri, just al costat de la nota, l'any "2024" en taronja.
Noelia Carmona Núñez Redactora
Sóc periodista, redactora i editora de continguts a Educaweb, on també gestiono les xarxes socials corporatives.

Vaig estudiar el Grau en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona amb Menció en Periodisme Especialitzat en Cultura i Societat. Treballo a Educaweb amb la il·lusió d'informar les persones perquè prenguin decisions sobre el seu futur acadèmic i professional a través de les nostres publicacions sobre formació, educació i treball.
Deixa el teu comentari