Trobeu el vostre curs ideal
9%
Què vols estudiar?

Tens dubtes sobre el teu futur? L'equip d'orientació d'Educaweb respon a les més habituals

Novetat Educaweb

La secció Preguntes freqüents del portal dona resposta a més de 130 consultes fetes pels usuaris.

  • 05/07/2024
  • Temps de lectura 2 mins

  • Deixa el teu comentari
  • Valora


Educaweb amplia el seu contingut! El portal líder en orientació acadèmica i professional dona resposta a 133 dubtes en la secció Preguntes freqüents.

"Hem incorporat 50 nous vídeos curts amb els quals pretenem acompanyar a persones de totes les edats en la gestió de la seva carrera", explica Mar Ponce Pujol, pedagoga i orientadora d'Educaweb.

Per exemple, algunes d'aquestes noves incorporacions donen respostes a preguntes com:
   
Explora aquesta secció i descobreix quines altres preguntes sobre formació i feina/ocupació realitzen els usuaris del portal.

Recorda que també trobaràs assessorament vocacional en els continguts d'Orientació acadèmica i laboral, en el Diccionari d'Estudis, i en el Diccionari de Professions.

I si et vols conèixer millor, completa el Test GR, un qüestionari d'autoconeixement que t'ajudarà a determinar quins estudis i ocupacions s'ajusten a tu.


estudiantes con ordenador
Mayra Bosada Morán Redactora
Sóc redactora i editora de continguts d'actualitat d'Educaweb sobre temes d’educació, formació, treball i orientació; i també en sóc la responsable de comunicació. Em motiva que la meva feina contribueixi a ajudar a les persones a decidir el seu projecte de vida i professional.

Vaig estudiar la Llicenciatura en Comunicació i el Maestría en Mercadotècnia al Tec de Monterrey (Mèxic); així com un Màster en Periodisme a la Universitat de Barcelona-Columbia University. I també compto amb més de 30 anys d'experiència com a periodista i gestora de continguts en empreses dedicades a l'educació i la comunicació a Espanya i Mèxic.
Deixa el teu comentari