En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus coneixem...
7.500 €
Postgrau
Presencial
El Diploma d'Expert en Sostenibilitat en Destinacions i Organitzacions Turístiques (UOC) introdueix les claus, des d'un punt de vista crític, per a adoptar noves maneres d'entendre, gestionar i promocionar activitats de turisme sostenible a través de la capacitació i el coneixement de les noves nece...
2.480 €
Postgrau
On-line
Curs Organitzat per la Càtedra Ferran Adrià. El curs d'Expert en Nutrició i Tecnologia dels aliments per a col.lectivitats està orientat a titulats universitaris i professionals del sector de les col·lectivitats interessats a ampliar i actualitzar la seva formació en les àrees de: nutrició, tecnolog...
1.600 €
Postgrau
On-line
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la dietètic...
7.500 €
Postgrau
Presencial
Els canvis soferts pel sector turístic en els últims anys, estimulats principalment pels avanços tecnològics, l'han situat com a sector més alt no només en el nostre país, sinó a nivell internacional. Les estimacions per al 2025 senyalen que el sector turístic equivaldra al 10% del PIB mundial. A Es...
Consultar preu
Postgrau
On-line , Distància
Innovador i amb una metodologia enfocada a l'entorn empresarial, el Programa Superior en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci neix amb la intenció de respondre als reptes i necessitats del sector, tant públic com privat. La matèria del programa es divideix en 30 crèdits comuns ...
entre 2.500 € i 5.000 €
Postgrau
On-line , Semi-presencial , Distància