Ostelea Distància
C/ Aragó, 55
08015 Barcelona
La conjuntura turística actual està dominada pel creixement, la transformació del sector i laparició de nous reptes. Això suposa noves oportunitats per als professionals ben preparats i amb mentalitat innovadora. Però per treure partit a aquesta època de canvis cal un pla de negoci que aporti
Consultar preu
Màster
Semi-presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells? Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la
21.000 €
Màster
Presencial
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n
08395 Sant Pol de Mar,
Barcelona
Es l'evolució del postgrau en direcció de cuina, un programa pioner en formació gastronòmica a Europa que combina la teoria i la pràctica en un hotel-escola. El curs es desenvolupa en classes teòriques, tallers pràctics i pràctiques professionals en el sector. Per obtenir el títol de màster es
Més de 10.000 €
Màster
Presencial