La nostra societat està canviant a un ritme molt ràpid: noves tecnologies, noves maneres de relacionar-nos, sentiment profund de manca de temps...Aquests canvis externs impliquen necessàriament canvis interns, personals. Com mirem el món? Com ens hi relacionem? Què sentim i per què? Com podem adapta...
98 €
Curs
On-line
Curs de manipulador i manipuladora d'aliments per a personal d'atenció al públic en menjadors col·lectius i, més específicament, menjadors col·lectius per a menors, on s'inclouen els menjadors escolars i els dels casals d'estiu. És condició indispensable per treballar en aquests espais el disposar d...
45 €
Curs
On-line
Curs de manipulador i manipuladora d'aliments per a personal d'atenció al públic en menjadors col·lectius i, més específicament, menjadors col·lectius per a menors, on s'inclouen els menjadors escolars i els dels casals d'estiu. És condició indispensable per treballar en aquests espais el disposar d...
45 €
Curs
On-line
JavaScript és un llenguatge de programació, de la mateixa manera que PHP o HTML, si bé té una diferència substancial amb aquests, JavaScript és útil sobretot del costat del client (és a dir, s'executa al nostre ordinador, no al servidor) permetent crear efectes atractius i dinàmics en les pàgines we...
250 €
Curs
Presencial , On-line
Aquest curs pretén ajudar els participants a utilitzar l'escriptura per aprofundir en la seva vida interior i acostar-se al centre de les seves emocions. Des d'allà s'analitzen les creences limitants, les que impedeixen aconseguir el que es desitja i substituir-les per creences potenciadores. Es tre...
130 €
Curs
Presencial
ArtESTIMATE sorgeix de la pròpia investigació de la dissenyadora Laia Mauri al camp del Disseny, l'Art i la Medicina juntament amb l'experiència de tots aquests anys de treball amb clients i de la seva pròpia experiència. Aquest Workshop vol donar-te l'Eina que et faràs tu mateix, amb la seva ajuda,...
100 €
Curs
On-line
En l'àmbit de l'empresa/organització, el líder té com a finalitat aconseguir objectius concrets, per tant, la seva efectivitat es mesurarà a partir dels resultats obtinguts. No obstant això, el líder no sol ser conscient del marc on desenvolupa accions que li permetran assolir els seus objectius, i ...
118 €
Curs
On-line
4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria. Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en exclusi...
59 €
Curs
On-line
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions ...
59 €
Curs
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves ...
39 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el conce...
Consultar preu
Curs
On-line
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit: re...
127 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en ...
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb múltipl...
49 €
Curs
On-line
Hola, sóc Fina! Sóc professora de joieria amb àmplia experiència en aquesta bonica activitat. Vull oferir-te tota l'experimentació que al llarg de molts anys he aconseguit perfeccionar, descobrint nous camins i possibilitats que serien impossibles amb tècniques tradicionals. Els meus mètodes innovad...
250 €
Curs
Presencial
Veure cursos
X