I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636
08007 Barcelona
Si t'apassiona el món de la cuina i vols conèixer els processos d'elaboració el Curs en Tècnic en Cuina i Gastronomia, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Aquest curs et preparés per aconseguir la titulació oficial per treballar en restaurants i aconseguir un cicle mitjà de formac...
1.510 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial , Semi-presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos, controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental. Formació complementària: Seminaris i tallers...
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
IES Joan Ramon Benaprès
c/ Camí de la Fita s/n
08870 Sitges,
Barcelona
Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3
08016 Barcelona
Indústries alimentàries Tècnic en Panificació i Rebosteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Forner. Pastisser. Reboster. Elaborador de turró-massapà, xocolata, confiteria. On treballaràs? En la indústria alimentària (fabricació de pa, gelateria, pastisseria, cacau, confite...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Facultat de Geografia i Història (UB)
Montalegre, 6
08001 Barcelona
...culturals i patrimonials dels sistemes alimentariss històrics i actuals. -Proporcionar als alumnes un domini ampli tant de la bibliografia especialitzada com de les fonts escrites, orals, arqueològiques, iconogràfiques i audiovisuals relatives a la cultura alimentària. -Desenvolupar la capacitat ...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3
08016 Barcelona
Indústries alimentàries Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Carnisser. Xarcuter. Operador de línia d'escorxador. Auxiliar d'inspecció veterinària. On treballaràs? En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació d...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial