Prepara't per a una emocionant carrera en l'apassionant món del turisme i els esdeveniments! A EUROAULA, t'oferim un Cicle Formatiu de Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments dissenyat per brindar-te les habilitats i coneixements necessaris per triomfar en aquestes indústries e...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , On-line
La finalitat del curs és capacitar l'alumne per planificar, promocionar i informar de les destinacions turístiques de base territorial assistint i guiant a destinació i també a terminals, mitjans de transport i esdeveniments. L'àmbit professional i de treball es troba a les agències de viatges, les ...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus coneixem...
7.500 €
Postgrau
Presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica podràs executar totes les competències per a treballar com a cambrer i portar la direcció de les activitats pròpies d'un restaurant. Disposem de borsa de treball exclusiva per als nostres alumnes.
1.070 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica podràs executar totes les competències per a treballar com a cambrer i portar la direcció de les activitats pròpies d'un restaurant. Disposem de borsa de treball exclusiva per als nostres alumnes.
1.170 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Aquest curs és el primer pensat específicament pel sector turístic. Obre la porta perquè directors d'hotel, revenue managers, directors comercials, així com gestors d'apartaments i càmpings i agents de viatge comencin a extreure coneixement de la gran quantitat de dades que utilitzen diàriament.
525 €
Curs
Presencial
Lloc: Aula de Enologia Capacitat: Grups reduïts
Consultar preu
Curs
Presencial
Curs de manipulador i manipuladora d'aliments per a personal d'atenció al públic en menjadors col·lectius i, més específicament, menjadors col·lectius per a menors, on s'inclouen els menjadors escolars i els dels casals d'estiu. És condició indispensable per treballar en aquests espais el disposar d...
45 €
Curs
On-line
Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM. Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un lo...
7.500 €
Postgrau
Presencial
4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria. Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en exclusi...
59 €
Curs
On-line
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions ...
59 €
Curs
On-line
El Curs de Cocteleria Internacional és el millor programa de bartending del món. El curs s'ha dissenyat per formar barmans segurs de si mateixos i molt preparats en un curt espai de temps. Els cursos han transformat més de 70.000 estudiants en talentosos bàrmans. Quan completes la formació d'EBS, ob...
Consultar preu
Curs
Presencial
Els estudis s'estructuren en quatre anys en els quals cada any hi ha tres trimestres, i inclouen matèries de formació bàsica (60 ECTS), obligatòries (120 ECTS), optatives (20 ECTS), pràctiques externes (20 ECTS) i treball final de grau (20 ECTS). Les assignatures s'ordenen en 5 matèries:Llengua estr...
Consultar preu
Grau
Presencial
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves ...
39 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el conce...
Consultar preu
Curs
On-line
En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells? Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la mentalitat...
21.000 €
Màster
Presencial
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit: re...
127 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en ...
39 €
Curs
On-line
El curs d'Estàndards de la seguretat alimentària té com a principals objectius: Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes. Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la indús...
295 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb múltipl...
49 €
Curs
On-line
Veure cursos
X