Aquest màster permet conèixer les matèries primeres en l'elaboració de vins i sidres, les instal·lacions i materials de celler, els processos fermentatius, l'estabilització i criança; a més de la destil·leria - licorería i l'envasament i condicionament de begudes.
595 €
Màster
On-line , Distància
Organitzar, programar i supervisar l'execució del manteniment i les operacions necessàries que corresponen a aquest sector: automòbils, vehicles pesats, motocicletes, maquinària agrícola, d'obres públiques, vaixells i llanxes motoritzades. Realitzar en laboratori proves a motors i sistemes o conjunt...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els coneix...
550 €
Curs
On-line
El curs d'Estàndards de la seguretat alimentària té com a principals objectius: Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes. Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la indús...
295 €
Curs
On-line
Tipus Màster: Interuniversitari Orientació: Investigador, professional Horari: Les classes s'impartiran en horari de matí i tarda
Consultar preu
Màster oficial
Presencial