4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria. Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en exclusi...
59 €
Curs
On-line
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions ...
59 €
Curs
On-line
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit: re...
127 €
Curs
On-line
Curs d'com fer pa artesà amb el mestre Xevi Ramon. Com fer pa artesà amb el mestre forner Xevi Ramon Aquest curs de com fer pa artesà mostra la dilatada experiència del mestre forner Xevi Ramon, els seus trucs, les seves tècniques i aquells secrets que amaga el meravellós món del pa. En el curs en l...
39 €
Curs
On-line
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat. Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu. Textures creatives: dolces i salades + ...
169 €
Curs
On-line