...d'anàlisi sensorial; tècnic/a en laboratori de control de qualitat. Encarregat/ada equips, de processos i de productes, d'elaboració de nous productes, d' anàlisi d'aliments, de la gestió de la seguretat alimentaria, de control ambiental i de seguretat laboral, entre d'altres.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , On-line , Semi-presencial
...les activitats pràctiques. A més dels laboratoriss, hivernacles i aules informàtiques amb programari específic, destaca el Campus Agroalimentari de Girona, element diferenciador que dóna a la UdG un avantatge en la formació pràctica dels seus estudiants. En els diferents centres integrats en aque...
Consultar preu
Grau
Presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs de dependent de peixateria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
970 €
Curs
Semi-presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
1.170 €
Curs
Semi-presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
Consultar preu
Curs
Semi-presencial
Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els coneix...
550 €
Curs
On-line
Últims dies! El Diploma d'Expert en Tecnologia Alimentària i Desenvolupament de Nous Aliments et dóna a conèixer els darrers avenços en tecnologia alimentària per fer front al disseny i comercialització d'aliments. Alimentar-se ja no és només una necessitat fisiològica. S'ha convertit, d'una banda, ...
1.170 €
Postgrau
On-line
La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual. Exerce...
Consultar preu
Grau
Presencial
El màster oficial de Nutrició i Salut en línia de la UOC dóna resposta a una creixent demanda de personal especialitzat en l'estudi de l'alimentació i la nutrició. Aquest màster proporciona una formació integral, transversal i globalitzadora de l'àmbit de l'alimentació i la nutrició i us ajuda a enf...
Consultar preu
Màster oficial
On-line