...d'anàlisi sensorial; tècnic/a en laboratori de control de qualitat. Encarregat/ada equips, de processos i de productes, d'elaboració de nous productes, d' anàlisi d'aliments, de la gestió de la seguretat alimentaria, de control ambiental i de seguretat laboral, entre d'altres.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
On-line
Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els coneix...
550 €
Curs
On-line
Últims dies! El Diploma d'Expert en Tecnologia Alimentària i Desenvolupament de Nous Aliments et dóna a conèixer els darrers avenços en tecnologia alimentària per fer front al disseny i comercialització d'aliments. Alimentar-se ja no és només una necessitat fisiològica. S'ha convertit, d'una banda, ...
1.170 €
Postgrau
On-line
El màster oficial de Nutrició i Salut en línia de la UOC dóna resposta a una creixent demanda de personal especialitzat en l'estudi de l'alimentació i la nutrició. Aquest màster proporciona una formació integral, transversal i globalitzadora de l'àmbit de l'alimentació i la nutrició i us ajuda a enf...
Consultar preu
Màster oficial
On-line
Veure cursos
X