La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual. Exerce...
Consultar preu
Grau
Presencial
El màster oficial de Nutrició i Salut en línia de la UOC dóna resposta a una creixent demanda de personal especialitzat en l'estudi de l'alimentació i la nutrició. Aquest màster proporciona una formació integral, transversal i globalitzadora de l'àmbit de l'alimentació i la nutrició i us ajuda a enf...
Consultar preu
Màster oficial
On-line
Aquest professional exerceix la seva activitat en l'àrea de gestió de grans, mitjanes i petites empreses, públiques o privades, tant per compte aliè com per compte propi, dedicades a la gestió forestal, a la cinegètic-piscícola, a la de vivers forestals, al desenvolupament de programes d'educació am...
1.640 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , Semi-presencial
- Anterior
- 2