El màster en Protecció Integrada de Cultius respon a la necessitat de l'agricultura de disposar de professionals capaços de prendre les decisions de control de plagues, malalties i males herbes amb criteris econòmics, toxicològics i mediambientals. A més, també es necessiten investigadors capaços de...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
El grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques ofereix un programa formatiu que permetrà proporcionar a la societat, a l'empresa alimentària i al sector de la restauració els perfils professionals necessaris per fer front als reptes i les oportunitats de futur del sector de la gastronomia i la rest...
entre 5.000 € i 10.000 €
Grau
Presencial
Amb aquest màster es pretén formar uns titulats en una vessant eminentment tècnica i molt lligada a la realitat del sector, i per això es planteja com a màster professionalitzador. Aquests professionals hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria, i al...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
Últims dies! El Diploma d'Expert en Tecnologia Alimentària i Desenvolupament de Nous Aliments et dóna a conèixer els darrers avenços en tecnologia alimentària per fer front al disseny i comercialització d'aliments. Alimentar-se ja no és només una necessitat fisiològica. S'ha convertit, d'una banda, ...
1.170 €
Postgrau
On-line
Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els coneix...
550 €
Curs
On-line
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
1.170 €
Curs
Semi-presencial
L'etiqueta dels aliments és un instrument que compleix diferents funcions: facilita la informació necessària als consumidors sobre les característiques d'un producte, permet promocionar els productes als seus elaboradors i contribueix a garantir la traçabilitat dels productes alimentaris.
225 €
Curs
On-line
Màster presencial a Barcelona de Seguretat i Qualitat Alimentària.
Consultar preu
Màster
Presencial
OBJECTIUS FORMATIUS El graduat o graduada en Ciència i Tecnologia de Aliments desenvolupa el seu treball en l'àmbit de les empreses alimentàries, principalment en els processos de fabricació, gestió de la producció, control de qualitat, anàlisi i inspecció i control ofi cial de aliments i d'indústri...
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El estudis de Biotecnologia de la Universitat de Lleida es van iniciar en el curs acadèmic 2005/06, juntament amb la resta d'universitats espanyoles que imparteixen aquests estudis. Des de la seua implantació, els estudis de Biotecnologia han seguit les directrius i recomanacions derivades de l'espa...
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El màster universitari en Tecnologies Facilitadores per a la Indústria Alimentària i de Bioprocessos ofereix una elevada capacitació en coneixements i tecnologies en l'àmbit del sector alimentari i dels bioprocessos. El màster és una proposta alineada amb l'estratègia europea per a l'aplicació de le...
entre 2.500 € i 5.000 €
Màster oficial
Presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
Consultar preu
Curs
Semi-presencial
La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual. Exerce...
Consultar preu
Grau
Presencial
Aquest programa pretén cobrir la demanda creixent de titulats especialitzats que tinguin la capacitat d'innovar, que puguin integrar-se dins d'equips multidisciplinaris i que tinguin capacitat d'adaptar-se als canvis continus que en aquests moments se succeeixen en el camp de l'alimentació, tant a l...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
El títol de grau en Enginyeria Agrària i Alimentària (GEAA) habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer tècnic agrícola en les seues diferents especialitats. Especialitats: Producció Agrària (PA) Hortofructicultura i jardineria (HJ) Indústries Agràries i Alimentàries (IAA) Enginyeria Rural ...
Consultar preu
Grau
Presencial
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs de dependent de peixateria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
970 €
Curs
Semi-presencial
...explotacions agrícoles i ramaderes, en jardineria i paisatgisme, en disseny i manteniment de camps esportius, en programació, en organització i execució de les activitats de la indústria alimentària, en realització de tasques tècniques i directives en aquestes indústries, en gestió i control de ...
Consultar preu
Grau
Presencial
Fracciona fàcil! Amb aquest diploma d'expert pots adquirir eines que et permetin contribuir al desenvolupament i la implementació de sistemes alimentaris que contribueixin a garantir la salut planetària, aplicant el control i la seguretat dels aliments al sector industrial. En un món on la nutrició ...
1.490 €
Postgrau
On-line
El màster oficial de Nutrició i Salut en línia de la UOC dóna resposta a una creixent demanda de personal especialitzat en l'estudi de l'alimentació i la nutrició. Aquest màster proporciona una formació integral, transversal i globalitzadora de l'àmbit de l'alimentació i la nutrició i us ajuda a enf...
Consultar preu
Màster oficial
On-line
L'objectiu del curs és formar els responsables d'empreses de la branca restauració (bars, restaurants, etc ..) sobre les principals obligacions de control en matèria de Seguretat Alimentària, relacionant els paràmetres de seguretat amb els de Qualitat, per tal de obtenir una visió conjunta dels bene...
Consultar preu
Curs
On-line