La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és un...
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Indústries alimentàries Tècnic en Panificació i Rebosteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Forner. Pastisser. Reboster. Elaborador de turró-massapà, xocolata, confiteria. On treballaràs? En la indústria alimentària (fabricació de pa, gelateria, pastisseria, cacau, confite...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
És un fet que la gastronomia està en plena efervescència, on parlem d'art culinari i de cuiners que són "estrelles". El món dolç no s'ha quedat enrere, manté la perfecció de la tècnica, l'exactitud en quantitats i la seva temptació inconfusible, però participa a la revolució oberta a la creativitat ...
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria. Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de q...
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Veure cursos
X