El màster oficial de Nutrició i Salut en línia de la UOC dóna resposta a una creixent demanda de personal especialitzat en l'estudi de l'alimentació i la nutrició. Aquest màster proporciona una formació integral, transversal i globalitzadora de l'àmbit de l'alimentació i la nutrició i us ajuda a enf...
Consultar preu
Màster oficial
On-line
Curs Organitzat per la Càtedra Ferran Adrià. El curs d'Expert en Nutrició i Tecnologia dels aliments per a col.lectivitats està orientat a titulats universitaris i professionals del sector de les col·lectivitats interessats a ampliar i actualitzar la seva formació en les àrees de: nutrició, tecnolog...
1.600 €
Postgrau
On-line
El grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques ofereix un programa formatiu que permetrà proporcionar a la societat, a l'empresa alimentària i al sector de la restauració els perfils professionals necessaris per fer front als reptes i les oportunitats de futur del sector de la gastronomia i la rest...
entre 5.000 € i 10.000 €
Grau
Presencial
Una formació de qualitat La formació que ofereix l'EPS en l'àmbit agroalimentari garanteix el millor aprenentatge, gràcies a la importància que es dóna a les pràctiques com a complement de les classes teòriques. Per això, la Universitat de Girona disposa de les infraestructures més adequades per a l...
Consultar preu
Grau
Presencial
Amb aquest màster es pretén formar uns titulats en una vessant eminentment tècnica i molt lligada a la realitat del sector, i per això es planteja com a màster professionalitzador. Aquests professionals hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria, i al...
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
KREAS fa formació amb dualitat, la qual cosa vol dir que prop del 50 % de la formació es fa en una empresa. Per tal de fer aquesta dualitat, KREAS busca una empresa que contracti a l'alumne amb un contracte per a la formació i en alternança. Amb aquest sistema, l'alumne només paga els 500 € de la ma...
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , On-line , Semi-presencial
L'objectiu del curs és formar els responsables d'empreses de la branca restauració (bars, restaurants, etc ..) sobre les principals obligacions de control en matèria de Seguretat Alimentària, relacionant els paràmetres de seguretat amb els de Qualitat, per tal de obtenir una visió conjunta dels bene...
Consultar preu
Curs
On-line
Aquest màster capacita per dissenyar, programar i executar recerca i desenvolupament, i exercir competències professionals relacionades amb la biotecnologia en l'àmbit alimentari, depenent de les competències professionals de la titulació d'origen de l'estudiant (Llicenciatura o Enginyeria). La form...
Consultar preu
Màster
Presencial
Veure cursos
X