En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus coneixem...
7.500 €
Postgrau
Presencial
L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir un elevat grau d'experiència professional. L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les habili...
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
Curs Organitzat per la Càtedra Ferran Adrià. El curs d'Expert en Nutrició i Tecnologia dels aliments per a col.lectivitats està orientat a titulats universitaris i professionals del sector de les col·lectivitats interessats a ampliar i actualitzar la seva formació en les àrees de: nutrició, tecnolog...
1.600 €
Postgrau
On-line
Curs intensiu. Aquest curs d'idioma consisteix en la combinació de classes d'italià als matins i classes de cuina a les tardes. Per als amants de la gastronomia italiana i dels seus productes autòctons, realitzar un curs d'idiomes com aquest et farà aprofundir tant en el llenguatge com en els seus c...
860 €
Curs
Presencial
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la dietètic...
7.500 €
Postgrau
Presencial
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb múltipl...
49 €
Curs
On-line
Menjar correctament no només és ingerir aliments . Cal buscar que aquests siguin sans i prendre'ls en la justa proporció perquè tinguin un equilibri nutricional que afavoreixi la nostra salut . Els consumidors estan cada dia més conscienciats de la importància d'una bona alimentació pel que cada veg...
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en ...
39 €
Curs
On-line
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat. Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu. Textures creatives: dolces i salades + ...
169 €
Curs
On-line