Actualment al nostre país el sector turístic és un dels motors bàsics del desenvolupament econòmic i de creació d'ocupació, tant el que prové d'empreses relacionades directament amb el sector com d'empreses l'activitat de les quals està vinculada d'alguna manera al sector del turisme o al turista
entre 5.000 € i 10.000 €
Postgrau
On-line , Semi-presencial , Distància
El desafiament de la transformació digital La irrupció de les noves tecnologies està provocant grans canvis al sector del turisme en general i de l'hoteler en particular, que està vivint una transformació accelerada a l'àrea de màrqueting, distribució i vendes. L'alta competitivitat i els nous
Consultar preu
Màster
On-line , Semi-presencial
Fracciona fàcil! El máster universitario de Turismo Sostenible y TIC online de la UOC tiene como objetivo formarte como profesional del turismo capaz de liderar y emprender los procesos de innovación y cambio en este sector. El máster permite entender las claves, desde un punto de vista crítico,
Consultar preu
Màster oficial
On-line
Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional. Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les
6.000 €
Postgrau
Presencial
Els canvis soferts pel sector turístic en els últims anys, estimulats principalment pels avanços tecnològics, l'han situat com a sector més alt no només en el nostre país, sinó a nivell internacional. Les estimacions per al 2025 senyalen que el sector turístic equivaldra al 10% del PIB mundial. A
Consultar preu
Postgrau
On-line , Distància
Els principals objectius formatius del màster són: -Garantir als alumnes un vast corpus de coneixements teòrics sobre els aspectes econòmics, socials, tècnics, culturals i patrimonials dels sistemes alimentaris històrics i actuals. -Proporcionar als alumnes un domini ampli tant de la bibliografia
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
En els propers cinc anys el sector patirà un tsunami de canvis continus del qual només sobreviuran aquells que siguin capaços de preveure-ho i adaptar-se. Vas a ser un d'ells? Per emprendre un negoci en restauració i mantenir el seu èxit cal alguna cosa més que passió, el coneixement i la
21.000 €
Màster
Presencial
Primer mòdul del Màster in Restaurant Business Management - MRBM. Gestionar un restaurant amb èxit suposa un repte per la seva complexitat. No es tracta només d'oferir una proposta gastronòmica equilibrada i dissenyada per oferir ingressos, són molts els factors que intervenen en la direcció d'un
7.500 €
Postgrau
Presencial
El turisme és una de les activitats econòmiques més rellevants de l'economia espanyola i un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del país. Dins del sector, l'àrea de la restauració, amb més de 270.000 establiments i 1,3 milions de llocs de treball, és un dels que
Consultar preu
Postgrau
On-line , Semi-presencial
Es l'evolució del postgrau en direcció de cuina, un programa pioner en formació gastronòmica a Europa que combina la teoria i la pràctica en un hotel-escola. El curs es desenvolupa en classes teòriques, tallers pràctics i pràctiques professionals en el sector. Per obtenir el títol de màster es
Més de 10.000 €
Màster
Presencial
Tercer mòdul del Master in Restaurant Business Management - MRBM. Perquè una empresa de restauració pugui desenvolupar-se ha de respondre amb eficàcia al medi extern sense perdre de vista els recursos disponibles, les capacitats pròpies i els punts forts. Per això, independentment de la mida de
9.500 €
Postgrau
Presencial
Segon mòdul de Master in Restaurant Business Management - MRBM. Conèixer en profunditat el nostre negoci i tenir el seu control ens aporta la tranquil·litat i la visió necessàries a l'hora de plantejar canvis, prendre nous riscos i apostar per nous formats que responen a les necessitats de mercat.
7.500 €
Postgrau
Presencial
Considerat l'aliment dels déus, la xocolata no deixa indiferent a ningú. Aixeca passions i sempre hi ha espai per a ell. Més enllà d'una rajola de xocolata, el cacau és història viva de la civilització i del desenvolupament de moltes cultures, per això, al CIB, volem que descobreixis la passió per
7.500 €
Postgrau
Presencial
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus
7.500 €
Postgrau
Presencial
La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta
7.500 €
Postgrau
Presencial
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges
7.500 €
Postgrau
Presencial
La ceràmica, l'escultura, el ferro, el vidre ... Són moltes les disciplines artístiques en què el foc és protagonista. I la cuina és una més. De forma directa o indirecta i des dels temps més ancestrals, el foc s'utilitza a la cuina, és la partida principal i al seu torn la més difícil, a la qual
Consultar preu
Postgrau
Presencial
Obtenir el Diploma XEF de CIB és obtenir molt més que un títol de cuiner professional. El Diploma Xef de CIB garanteix que l'alumne és capaç d'innovar i crear, és a dir, de millorar el ja existent i de fer coses que ningú ha fet abans. Aquest curs és un recorregut a través de l'art i la ciència de
20.000 €
Postgrau
Presencial
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la
7.500 €
Postgrau
Presencial
El Gran Diploma Xef de CIB és, segurament, el més reclamat pels alumnes i les alumnes més exigents. Es compon del combinat Diploma Xef, un Especialització Culinària d'entre les 6 disponibles així com l'especialització de Xef Executiu. Aquest Diploma és la millor prova que l'alumne s'ha preparat i
31.475 €
Postgrau
Presencial