Per a aquells que la seva passió és la vida entre fogons, oferim el tècnic en cuina i gastronomia amb el qual podràs convertir el teu passió en una professió amb futur. Ofereix una visió completa de la cuina i la seva aplicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres de
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Si t'apassiona el món de la cuina i vols conèixer els processos d'elaboració el Curs en Tècnic en Cuina i Gastronomia, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Aquest curs et preparés per aconseguir la titulació oficial per treballar en restaurants i aconseguir un cicle mitjà de
1.510 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial , Semi-presencial
El cicle mitjà CEAC de Cuina i Gastronomia et proporciona els coneixements i les tècniques necessàries per a executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tot tipus d'elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina, seguint els
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars d'operacions bàsiques per preparar i conservar elaboracions culinàries senzilles, en l'àmbit de la producció a cuina i en les operacions de preparació i presentació d'aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en
Consultar preu
Programes de Formació i Inserció (PFI)
Presencial
Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.640 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , Semi-presencial
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.940 €
Cicle formatiu de grau superior
On-line
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos, controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental. Formació complementària: Seminaris i
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Objectiu: Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments. Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
El nostre programa tècnic forma a futurs talents de l'Hostaleria, acompanyant l'alumne de manera personalitzada, i capacitant-lo per exercir les professions, a nivell internacional: Itinerari Cuina: Xef, cap de Partida, Cap de Pastisseria, Reboster. Itinerari Restaurant: Maître, Sommelier, Cap de
entre 5.000 € i 10.000 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Aquesta doble titulació ofereix un pla d'estudis complet per tal de conèixer el funcionament de la cuina i el servei d'un departament o establiment de restauració. Promou el desenvolupament professional des dels fogons i la sala fins a la supervisió i gestió d'equips així com organitzacions de
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Per aquells la passió és la rebosteria, però senten una mica també per la cuina oferim aquesta doble titulació. Es tracta d'un programa únic a Barcelona que permet formar-se en les dues àrees sent l'especialització en pastisseria i complementant-se en cuina i gastronomia. Així mateix millora les
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial