Màster presencial a Barcelona de Seguretat i Qualitat Alimentària.
Consultar preu
Màster
Presencial
El màster universitari en Tecnologies Facilitadores per a la Indústria Alimentària i de Bioprocessos ofereix una elevada capacitació en coneixements i tecnologies en l'àmbit del sector alimentari i dels bioprocessos. El màster és una proposta alineada amb l'estratègia europea per a l'aplicació de
entre 2.500 € i 5.000 €
Màster oficial
Presencial
Barcelona Formación
Ronda Universitat, 33, Pral 2 08007 Barcelona
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
1.170 €
Curs
Semi-presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636 08007 Barcelona
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs d'encarregat de carnisseria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
Consultar preu
Curs
Semi-presencial
Aquest programa pretén cobrir la demanda creixent de titulats especialitzats que tinguin la capacitat d'innovar, que puguin integrar-se dins d'equips multidisciplinaris i que tinguin capacitat d'adaptar-se als canvis continus que en aquests moments se succeeixen en el camp de l'alimentació, tant a
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636 08007 Barcelona
Incloem en la nostra variada oferta formativa el curs de dependent de peixateria, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Es tracta d'un pla formatiu de nivell avançat i modalitat semipresencial, que podràs completar amb total flexibilitat d'horari.
970 €
Curs
Semi-presencial
Facultat de Veterinària (UAB)
Edifici V, Campus de la UAB 08193 Cerdanyola del Vallès, Barcelona
La recerca en tecnologia alimentària és un element essencial en el camp de la ciència. És fonamental per a la producció d'aliments, no només en quantitat i salubritat, sinó en qualitat, i estudia perspectives de producció sostenibles i adaptables a les necessitats i exigències del món actual.
Consultar preu
Grau
Presencial
El grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques ofereix un programa formatiu que permetrà proporcionar a la societat, a l'empresa alimentària i al sector de la restauració els perfils professionals necessaris per fer front als reptes i les oportunitats de futur del sector de la gastronomia i la
entre 5.000 € i 10.000 €
Grau
Presencial
Veure cursos
X