Amb aquest màster es pretén formar uns titulats en una vessant eminentment tècnica i molt lligada a la realitat del sector, i per això es planteja com a màster professionalitzador. Aquests professionals hauran de ser competents com a gestors de la qualitat i el bon funcionament de la indústria, i
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
El títol de grau en Enginyeria Agrària i Alimentària (GEAA) habilita per a l'exercici de la professió d'enginyer tècnic agrícola en les seues diferents especialitats. Especialitats: Producció Agrària (PA) Hortofructicultura i Jardineria (HJ) Indústries Agràries i Alimentàries (IAA) Enginyeria Rural
Consultar preu
Grau
Presencial
OBJECTIUS FORMATIUS El graduat o graduada en Ciència i Tecnologia de Aliments desenvolupa el seu treball en l'àmbit de les empreses alimentàries, principalment en els processos de fabricació, gestió de la producció, control de qualitat, anàlisi i inspecció i control ofi cial de aliments i
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El estudis de Biotecnologia de la Universitat de Lleida es van iniciar en el curs acadèmic 2005/06, juntament amb la resta d'universitats espanyoles que imparteixen aquests estudis. Des de la seua implantació, els estudis de Biotecnologia han seguit les directrius i recomanacions derivades de
entre 1.000 € i 2.500 €
Grau
Presencial
El màster en Protecció Integrada de Cultius respon a la necessitat de l'agricultura de disposar de professionals capaços de prendre les decisions de control de plagues, malalties i males herbes amb criteris econòmics, toxicològics i mediambientals. A més, també es necessiten investigadors capaços
Consultar preu
Màster oficial
Presencial