El sector hoteler espanyol està en plena expansió i les reserves de clients estrangers en hotels d'alta gamma han crescut gairebé un 50%, passant de les 450.000 de gener de 2008, a les 896.000 al gener de 2016, segons l'Institut Nacional d'Estadística ( INE). En aquest àmbit, hi ha una demanda
Consultar preu
Curs
On-line
El Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d'Allotjaments Turístics capacita a l'alumne per desenvolupar el seu perfil professional dins del área de l'allotjament d'un establiment hoteler o extra hoteler. Per a això rebrà la formació que aseguri una bona acollida i atenció al client i una
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
On-line
Fracciona fàcil! El máster universitario de Turismo Sostenible y TIC online de la UOC tiene como objetivo formarte como profesional del turismo capaz de liderar y emprender los procesos de innovación y cambio en este sector. El máster permite entender las claves, desde un punto de vista crítico,
Consultar preu
Màster oficial
On-line
En un entorn de transformació contínua a l'àmbit de la distribució turística, el programa reorienta la formació per a agents de viatges cap al concepte d'experiència turística i els seus efectes en les fases de creació i comercialització de viatges. Aquest enfocament orientat a lexperiència
Consultar preu
Curs
On-line
Actualment al nostre país el sector turístic és un dels motors bàsics del desenvolupament econòmic i de creació d'ocupació, tant el que prové d'empreses relacionades directament amb el sector com d'empreses l'activitat de les quals està vinculada d'alguna manera al sector del turisme o al turista
entre 5.000 € i 10.000 €
Postgrau
On-line , Distància
En el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia, Informació i Assistències Turístiques aprendràs a dissenyar productes, a crear plans de màrqueting i de comunicació, tècniques de relacions públiques i protocol relacionades amb el sector del Turisme. A més, et formaràs per a convertir-se en guia de
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
On-line , Distància
El desafiament de la transformació digital La irrupció de les noves tecnologies està provocant grans canvis al sector del turisme en general i de l'hoteler en particular, que està vivint una transformació accelerada a l'àrea de màrqueting, distribució i vendes. L'alta competitivitat i els nous
Consultar preu
Màster
On-line
Prepara't per a una emocionant carrera en l'apassionant món del turisme i els esdeveniments! A EUROAULA, t'oferim un Cicle Formatiu de Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments dissenyat per brindar-te les habilitats i coneixements necessaris per triomfar en aquestes indústries
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
On-line
Fracciona fàcil! La UOC ofereix la possibilitat de cursar la doble titulació de grau dAdministració i Direcció dEmpreses (ADE) i grau de Turisme per 342 ECTS en total. L´estudiant d´aquest itinerari obté els dos títols oficials: graduat/graduada en Administració i Direcció d´Empreses (ADE) i
Consultar preu
Grau
On-line
Aquest Certificat de Professionalitat Promoció Turística Local i Informació al Visitant (HOTI0108) és del Nivell de qualificació professional: 3 proporciona la formació adequada perquè l'alumne pugui accedir a diferents llocs de treball del sector turístic.
gratis
Certificats de Professionalitat
On-line
Els canvis soferts pel sector turístic en els últims anys, estimulats principalment pels avanços tecnològics, l'han situat com a sector més alt no només en el nostre país, sinó a nivell internacional. Les estimacions per al 2025 senyalen que el sector turístic equivaldra al 10% del PIB mundial. A
Consultar preu
Postgrau
On-line , Distància
Inicia't amb aquest curs de tast en línia de Meritxell Falgueras En aquest curs de tast online la sommelier Meritxell Falgueras, reuneix tot el contingut necessari perquè, sabent molt o poc sobre vins, puguis tenir una visió extensa i detallada de l'univers dels vins, per poder així gaudir-lo al
39 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en
39 €
Curs
On-line
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
El turisme és una de les activitats econòmiques més rellevants de l'economia espanyola i un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del país. Dins del sector, l'àrea de la restauració, amb més de 270.000 establiments i 1,3 milions de llocs de treball, és un dels que
Consultar preu
Postgrau
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb
49 €
Curs
On-line
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit:
127 €
Curs
On-line
Forma't com a tècnic en cuina i treballa com a cuiner, cap de partida, empleat d'economat i celler en restaurants, hotels, hospitals ... Acredita't com a Tècnic en Cuina. Aprendràs tècniques culinàries, rebosteria, tècniques bàsiques de servei i obteniu nocions per gestionar una petita empresa.
Consultar preu
Curs
On-line
Veure cursos
X