Si desitges ampliar competències professionals i generar valor en empreses dins el sector turístic de luxe, tindràs accés a coneixements tan impactants com el Luxury Brand, o la gestió del valor d'una marca de luxe, aplicant estratègies i la planificació dels recursos. Amb aquest Màster en Turisme
8.100 €
Màster
Presencial
El Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d'Allotjaments Turístics capacita a l'alumne per desenvolupar el seu perfil professional dins del área de l'allotjament d'un establiment hoteler o extra hoteler. Per a això rebrà la formació que aseguri una bona acollida i atenció al client i una
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Actualment al nostre país el sector turístic és un dels motors bàsics del desenvolupament econòmic i de creació d'ocupació, tant el que prové d'empreses relacionades directament amb el sector com d'empreses l'activitat de les quals està vinculada d'alguna manera al sector del turisme o al turista
entre 5.000 € i 10.000 €
Postgrau
Semi-presencial
En aquest cicle l'estudiant entrarà en un sector econòmic, de gran productivitat i amb un creixement constant com és el Turisme, que valora la creativitat, la innovació i la capacitat de relacionar-se tant en el nostre país com internacionalment.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
El creixent interès pel món i la cultura del vi, i de les begudes en general, planteja el repte de comptar amb professionals capacitats per servir, desenvolupar i gestionar aquest àmbit en les diferents empreses i establiments d'hostaleria. L'objectiu del curs és formar professionals en la cultura,
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
El desafiament de la transformació digital La irrupció de les noves tecnologies està provocant grans canvis al sector del turisme en general i de l'hoteler en particular, que està vivint una transformació accelerada a l'àrea de màrqueting, distribució i vendes. L'alta competitivitat i els nous
Consultar preu
Màster
Semi-presencial
Prepara't per a una emocionant carrera en l'apassionant món del turisme i els esdeveniments! A EUROAULA, t'oferim un Cicle Formatiu de Grau Superior en Agències de Viatges i Gestió d'Esdeveniments dissenyat per brindar-te les habilitats i coneixements necessaris per triomfar en aquestes indústries
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Sortides professionals: Treball en establiments turístics administrant l'àrea d'allotjament. Organització i gestió del servei de gestió, consergeria i comunicacions; organització i supervisió del servei de pisos. De què treballaras? Director de l'àrea d'allotjament. Cap de recepció o de reservis.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional. Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les
6.000 €
Postgrau
Presencial
Els principals objectius formatius del màster són: -Garantir als alumnes un vast corpus de coneixements teòrics sobre els aspectes econòmics, socials, tècnics, culturals i patrimonials dels sistemes alimentaris històrics i actuals. -Proporcionar als alumnes un domini ampli tant de la bibliografia
Consultar preu
Màster oficial
Presencial
Indústries alimentàries Tècnic en Escorxador i Carnisseria-Xarcuteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Carnisser. Xarcuter. Operador de línia d'escorxador. Auxiliar d'inspecció veterinària. On treballaràs? En comerços d'alimentació, escorxadors i indústries de fabricació
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
De què treballaras? Cap de menjador, economat i celler. Director de restauració Cap de cuina. Director de producció d'aliments i begudes. On treballaràs? En restaurants, bars i cafeteries, empreses de menjars preparats, pastisseries i indústries agroalimentàries. Durada: Un curs acadèmic de 2000
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
De què treballaras? Cambrer "Barman" "Sommelier" Ajudant de cuina i economat On treballaràs? En restaurants, bars i cafeteries i empreses de menjars preparats, etc. Durada: Un curs acadèmic de 1400 hores, dels quals 410 són pràctiques obligatòries en empreses.
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Indústries alimentàries Tècnic en Panificació i Rebosteria Grau mijà 1400 hores. (1 curs acadèmic) De què treballaras? Forner. Pastisser. Reboster. Elaborador de turró-massapà, xocolata, confiteria. On treballaràs? En la indústria alimentària (fabricació de pa, gelateria, pastisseria, cacau,
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
El turisme és una de les activitats econòmiques més rellevants de l'economia espanyola i un dels sectors fonamentals en el desenvolupament social i econòmic del país. Dins del sector, l'àrea de la restauració, amb més de 270.000 establiments i 1,3 milions de llocs de treball, és un dels que
Consultar preu
Postgrau
Semi-presencial
Barcelona Formación
Ronda Universitat, 33, Pral 2 08007 Barcelona
Amb aquesta formació teoricopràctica que s'ajusta al programa formatiu del certificat professional MF0256 podràs exercitar totes les competències per treballar en l'àmbit de la restauració. Disposem d'una borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes.
1.290 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica podràs executar totes les competències per a treballar com a cambrer i portar la direcció de les activitats pròpies d'un restaurant. Disposem de borsa de treball exclusiva per als nostres alumnes.
1.170 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
El curs de Tècnic Professional en Gestió d'Agències de Viatges formarà l'alumnat en totes les funcions que un professional de les Agències de Viatges exerceix, des de la planificació i producció de viatges, a l'assessorament i venda de serveis turístics, passant per la tramitació i reserva de vols,
Consultar preu
Curs
Presencial
Objectiu: Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments. Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Veure cursos
X