La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és
Consultar preu
Curs
On-line
Forma't com a tècnic en cuina i treballa com a cuiner, cap de partida, empleat d'economat i celler en restaurants, hotels, hospitals ... Acredita't com a Tècnic en Cuina. Aprendràs tècniques culinàries, rebosteria, tècniques bàsiques de servei i obteniu nocions per gestionar una petita empresa.
Consultar preu
Curs
On-line
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
T'apassiona la gastronomia? T'agradaria ser cuiner professional? El nostre Curs de Cuina i Restauració et permetrà ser cuiner professional amb l'avantatge que seràs tu qui marqui els ritmes. Aprendràs des de les tècniques bàsiques a l'alta cuina des de casa, sempre amb el nostre equip d'experts a
Consultar preu
Curs
On-line
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.940 €
Cicle formatiu de grau superior
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb
49 €
Curs
On-line
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit:
127 €
Curs
On-line
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat. Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu. Textures creatives: dolces i salades +
169 €
Curs
On-line
La nostra escola t'ofereix en aquest programa la formació per ser cuiner / a professional. Tenim àmplia experiència en la formació de professionals i d'importants xefs del panorama nacional. A més, aquest curs et dóna l'oportunitat de començar la teva carrera professional, fent practiques
Consultar preu
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en
39 €
Curs
On-line
Últims dies! Amb aquest diploma d'expert podeu adquirir coneixements sobre les noves tendències en l'alimentació i la seva aplicació a la gastronomia, tot des d'un enfocament saludable i sostenible. La preocupació creixent per la salut i la nutrició impulsa la investigació de noves solucions
1.490 €
Postgrau
On-line
Fracciona fàcil! El diploma d'expert online de Gastronomia Saludable i Esport us formarà en l'àmbit de la gastronomia i la salut en el context d'una vida activa. Pots adquirir coneixements sobre els aliments i les tècniques culinàries, i també sobre les adaptacions dels menús segons l'estat
1.985 €
Postgrau
On-line
Curs Organitzat per la Càtedra Ferran Adrià. El curs d'Expert en Nutrició i Tecnologia dels aliments per a col.lectivitats està orientat a titulats universitaris i professionals del sector de les col·lectivitats interessats a ampliar i actualitzar la seva formació en les àrees de: nutrició,
1.600 €
Postgrau
On-line
El curs d'Estàndards de la seguretat alimentària té com a principals objectius: Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes. Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la
295 €
Curs
On-line
Curs de manipulador i manipuladora d'aliments per a personal d'atenció al públic en menjadors col·lectius i, més específicament, menjadors col·lectius per a menors, on s'inclouen els menjadors escolars i els dels casals d'estiu. És condició indispensable per treballar en aquests espais el disposar
45 €
Curs
On-line
Veure cursos
X