ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Per a aquells que la seva passió és la vida entre fogons, oferim el tècnic en cuina i gastronomia amb el qual podràs convertir el teu passió en una professió amb futur. Ofereix una visió completa de la cuina i la seva aplicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres de
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus
7.500 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges
7.500 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la
7.500 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
Considerat l'aliment dels déus, la xocolata no deixa indiferent a ningú. Aixeca passions i sempre hi ha espai per a ell. Més enllà d'una rajola de xocolata, el cacau és història viva de la civilització i del desenvolupament de moltes cultures, per això, al CIB, volem que descobreixis la passió per
7.500 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta
7.500 €
Postgrau
Presencial
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n
08395 Sant Pol de Mar,
Barcelona
El nostre programa tècnic forma a futurs talents de l'Hostaleria, acompanyant l'alumne de manera personalitzada, i capacitant-lo per exercir les professions, a nivell internacional: Itinerari Cuina: Xef, cap de Partida, Cap de Pastisseria, Reboster. Itinerari Restaurant: Maître, Sommelier, Cap de
entre 5.000 € i 10.000 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
Aquest Postgrau Xef Executiu és un curs de tres mesos de durada dissenyat específicament per a aquells xefs que desitgen fer un pas més en la seva formació acadèmica orientant-la cap a la Direcció Executiva de la Cuina Professional. Es tracta d'un programa intens en què l'alumne recorre totes les
6.000 €
Postgrau
Presencial