ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Per a aquells que la seva passió és la vida entre fogons, oferim el tècnic en cuina i gastronomia amb el qual podràs convertir el teu passió en una professió amb futur. Ofereix una visió completa de la cuina i la seva aplicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres de
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir un elevat grau d'experiència professional. L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636
08007 Barcelona
Si t'apassiona el món de la cuina i vols conèixer els processos d'elaboració el Curs en Tècnic en Cuina i Gastronomia, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Aquest curs et preparés per aconseguir la titulació oficial per treballar en restaurants i aconseguir un cicle mitjà de
1.510 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial , Semi-presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
Obtenir el Diploma XEF de CIB és obtenir molt més que un títol de cuiner professional. El Diploma Xef de CIB garanteix que l'alumne és capaç d'innovar i crear, és a dir, de millorar el ja existent i de fer coses que ningú ha fet abans. Aquest curs és un recorregut a través de l'art i la ciència de
20.000 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
El Gran Diploma Xef de CIB és, segurament, el més reclamat pels alumnes i les alumnes més exigents. Es compon del combinat Diploma Xef, un Especialització Culinària d'entre les 6 disponibles així com l'especialització de Xef Executiu. Aquest Diploma és la millor prova que l'alumne s'ha preparat i
31.475 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus
7.500 €
Postgrau
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges
7.500 €
Postgrau
Presencial
IES Joan Ramon Benaprès
c/ Camí de la Fita s/n
08870 Sitges,
Barcelona
Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019 Barcelona
Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral. Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i
Consultar preu
Curs
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la
7.500 €
Postgrau
Presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636
08007 Barcelona
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.640 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , Semi-presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos, controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental. Formació complementària: Seminaris i
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Fundació Nou Xamfrà
C/ Riera Pahissa, 3
08980 Sant Feliu de Llobregat,
Barcelona
Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars d'operacions bàsiques per preparar i conservar elaboracions culinàries senzilles, en l'àmbit de la producció a cuina i en les operacions de preparació i presentació d'aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en
Consultar preu
Programes de Formació i Inserció (PFI)
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
La ceràmica, l'escultura, el ferro, el vidre ... Són moltes les disciplines artístiques en què el foc és protagonista. I la cuina és una més. De forma directa o indirecta i des dels temps més ancestrals, el foc s'utilitza a la cuina, és la partida principal i al seu torn la més difícil, a la qual
Consultar preu
Postgrau
Presencial
I. C: Formación
Gran Via de Les Corts Catalanes, 636
08007 Barcelona
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Barcelona Formación
Ronda Universitat, 33, Pral 2
08007 Barcelona
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32
08017 Barcelona
Objectiu: Manipular, preparar, conservar i presentar tota classe d'aliments. Confeccionar ofertes gastronòmiques i operacions de servei d'aliments i begudes. Desenvolupar les activitats de servei i atenció als clients, aplicant les normes bàsiques de protocol.
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
MasterD Escuelas Profesionales
C/ Provença, 112 B
Barcelona
| 3 sedes més
La nostra escola t'ofereix en aquest programa la formació per ser cuiner / a professional. Tenim àmplia experiència en la formació de professionals i d'importants xefs del panorama nacional. A més, aquest curs et dóna l'oportunitat de començar la teva carrera professional, fent practiques
Consultar preu
Curs
Semi-presencial
Study Global cursos de idiomas en el extranjero
Gran Vía de Carlos III 98, 6
08028 Barcelona
Curs intensiu. Aquest curs d'idioma consisteix en la combinació de classes d'italià als matins i classes de cuina a les tardes. Per als amants de la gastronomia italiana i dels seus productes autòctons, realitzar un curs d'idiomes com aquest et farà aprofundir tant en el llenguatge com en els seus
860 €
Curs
Presencial
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020 Barcelona
Considerat l'aliment dels déus, la xocolata no deixa indiferent a ningú. Aixeca passions i sempre hi ha espai per a ell. Més enllà d'una rajola de xocolata, el cacau és història viva de la civilització i del desenvolupament de moltes cultures, per això, al CIB, volem que descobreixis la passió per
7.500 €
Postgrau
Presencial