La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Forma't com a tècnic en cuina i treballa com a cuiner, cap de partida, empleat d'economat i celler en restaurants, hotels, hospitals ... Acredita't com a Tècnic en Cuina. Aprendràs tècniques culinàries, rebosteria, tècniques bàsiques de servei i obteniu nocions per gestionar una petita empresa.
Consultar preu
Curs
On-line
Per a aquells que la seva passió és la vida entre fogons, oferim el tècnic en cuina i gastronomia amb el qual podràs convertir el teu passió en una professió amb futur. Ofereix una visió completa de la cuina i la seva aplicació en tots els àmbits: restauració, hotels, càtering, creuers, centres de
6.870 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir un elevat grau d'experiència professional. L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
Si t'apassiona el món de la cuina i vols conèixer els processos d'elaboració el Curs en Tècnic en Cuina i Gastronomia, una formació dissenyada i impartida pel nostre centre. Aquest curs et preparés per aconseguir la titulació oficial per treballar en restaurants i aconseguir un cicle mitjà de
1.510 €
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial , Semi-presencial
T'apassiona la gastronomia? T'agradaria ser cuiner professional? El nostre Curs de Cuina i Restauració et permetrà ser cuiner professional amb l'avantatge que seràs tu qui marqui els ritmes. Aprendràs des de les tècniques bàsiques a l'alta cuina des de casa, sempre amb el nostre equip d'experts a
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
El cicle mitjà CEAC de Cuina i Gastronomia et proporciona els coneixements i les tècniques necessàries per a executar les activitats de preelaboració, preparació, conservació, terminació / presentació i servei de tot tipus d'elaboracions culinàries en l'àmbit de la producció en cuina, seguint els
Consultar preu
Cicle formatiu de grau mitjà
Distància
Obtenir el Diploma XEF de CIB és obtenir molt més que un títol de cuiner professional. El Diploma Xef de CIB garanteix que l'alumne és capaç d'innovar i crear, és a dir, de millorar el ja existent i de fer coses que ningú ha fet abans. Aquest curs és un recorregut a través de l'art i la ciència de
20.000 €
Postgrau
Presencial
El Gran Diploma Xef de CIB és, segurament, el més reclamat pels alumnes i les alumnes més exigents. Es compon del combinat Diploma Xef, un Especialització Culinària d'entre les 6 disponibles així com l'especialització de Xef Executiu. Aquest Diploma és la millor prova que l'alumne s'ha preparat i
31.475 €
Postgrau
Presencial
En els últims 25 anys, la cuina ha evolucionat més que en els últims 250 anys. La cuina és ciència, física i química, per això en aquest curs, tindràs a científics, físics i químics al teu costat, igual que estan al costat dels grans xefs del món. Ells són els encarregats de portar els seus
7.500 €
Postgrau
Presencial
Cicle Formatiu de Grau Superior de Direcció de Cuina i Serveis en Restauració
Consultar preu
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
La cuina per a banquets té les seves pròpies peculiaritats més enllà del que és la cuina en un restaurant. Cuinar per a una col·lectivitat té unes regles, unes necessitats diferents i una logística de treball i execució que són diferents a la restauració convencional. Ni els costos, ni els marges
7.500 €
Postgrau
Presencial
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.640 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial , Semi-presencial
L'objectiu d'aquest grau superior és aprendre a dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina, determinant ofertes i recursos, controlant les activitats pròpies de l'aprovisionament, producció i servei, complint els objectius econòmics, seguint els protocols de qualitat establerts i
1.940 €
Cicle formatiu de grau superior
On-line
Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral. Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i
Consultar preu
Curs
Presencial
Dirigir i organitzar la producció i el servei en cuina. Determinar ofertes i recursos, controlar les activitats d'aprovisionament, de producció i servei. Complir amb els objectius econòmics seguint els protocols de qualitat, higiene i protecció ambiental. Formació complementària: Seminaris i
entre 250 € i 500 €
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ... La nutrició i la
7.500 €
Postgrau
Presencial
Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars d'operacions bàsiques per preparar i conservar elaboracions culinàries senzilles, en l'àmbit de la producció a cuina i en les operacions de preparació i presentació d'aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en
Consultar preu
Programes de Formació i Inserció (PFI)
Presencial