Objectius acadèmics El sistema APPCC es pot implantar en empreses alimentàries de tipologia molt diversa, tant per la seva grandària com per la diversitat de productes que elaboren i/o comercialitzen. Per això, el principal objectiu d'aquest curs és que l'alumne pugui portar a la pràctica els
550 €
Curs
On-line
El curs pretén: • Satisfer les necessitats de formació, ajustant-se al mateix temps als requisits que les empreses necessiten per complir amb les normes que la legislació actual marca en matèria de manipulació d'aliments. • Actualitzar els coneixements en higiene alimentària que garanteixin al
Consultar preu
Curs
On-line
L'objectiu del curs és formar els responsables d'empreses de la branca restauració (bars, restaurants, etc ..) sobre les principals obligacions de control en matèria de Seguretat Alimentària, relacionant els paràmetres de seguretat amb els de Qualitat, per tal de obtenir una visió conjunta dels
Consultar preu
Curs
On-line
El curs d'Estàndards de la seguretat alimentària té com a principals objectius: Estudiar el concepte d'auditoria en els sistemes de gestió de qualitat i seguretat alimentària, les categories d'auditoria i la gestió de les mateixes. Conèixer els diferents sistemes de gestió de la qualitat en la
295 €
Curs
On-line
L'etiqueta dels aliments és un instrument que compleix diferents funcions: facilita la informació necessària als consumidors sobre les característiques d'un producte, permet promocionar els productes als seus elaboradors i contribueix a garantir la traçabilitat dels productes alimentaris.
225 €
Curs
On-line