La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és
Consultar preu
Curs
On-line
El Curs Professionalitzador de Gestió d'Allotjaments Turístics (UOC) us introduirà en el coneixement del mercat, la comercialització i el màrqueting, l'estratègia empresarial, el control econòmic financer, les noves tecnologies de la informació i el control de la qualitat en les operacions de
Consultar preu
Curs
On-line
El sector turístic es caracteritza per constituir una activitat econòmica fructífera i plena de possibilitats en un país com el nostre. Al costat d'això, necessita professionals formats tècnicament i preparats per desenvolupar tasques pràctiques. Per això es requereix una base teòrica completa en
Consultar preu
Curs
On-line , Distància
Este Plan Formativo está pensado para aquellas personas que desean desarrollarse profesionalmente en el sector de Hostelería, no siendo requisito necesario estudios anteriores, pero si un cierto grado de implicación que permita adquirir una serie de conocimientos indispensables para desarrollar de
Consultar preu
Curs
On-line
Aquest curs organitzat amb la col·laboració d'Upselling Consulting, ofereix una visió completa de les tècniques d'Upselling i Cross-selling, indispensables per a qualsevol perfil professional implicat al Customer Journey. Un procés de venda és un mixt d'obstacles i d'oportunitats que cal gestionar
249 €
Curs
On-line
Espanya segueix sent un dels principals destinacions turístiques del món i les arribades d'estrangers segueixen en creixement. Sens dubte, el turisme és un clar impulsor de l'economia del nostre país. Les cadenes hoteleres busquen professionals amb una formació qualificada per oferir l'excel·lència
Consultar preu
Curs
On-line
El desenvolupament de les activitats turístiques, ha generat una gran demanda de professionals en aquest sector, que necessita cobrir milers de llocs laborals. Segurament estiguem davant un dels sectors amb major desenvolupament de la demanda laboral dels darrers anys, i que permet, a aquelles
Consultar preu
Curs
On-line
Des de l'arribada d'Internet, els preus hotelers són públics i el sector hoteler ha entrat en un entorn altament competitiu a nivell global. Aquesta situació provoca la necessitat d'un canvi en la gestió dels ingressos dels allotjaments turístics, amb noves fòrmules de comercialització. El negoci
entre 1.000 € i 2.500 €
Curs
On-line
L'Escola forma persones que s'interessin per aquesta professió per tal que es converteixin en eficaços gestors de viatges i del temps de lleure, que siguin capaços de prendre decisions ràpides davant del client, que siguin capaces de gestionar contractes i documentació de viatges i col·laborar en
Consultar preu
Curs
On-line
El sector hoteler espanyol està en plena expansió i les reserves de clients estrangers en hotels d'alta gamma han crescut gairebé un 50%, passant de les 450.000 de gener de 2008, a les 896.000 al gener de 2016, segons l'Institut Nacional d'Estadística ( INE). En aquest àmbit, hi ha una demanda
Consultar preu
Curs
On-line
En un entorn de transformació contínua a l'àmbit de la distribució turística, el programa reorienta la formació per a agents de viatges cap al concepte d'experiència turística i els seus efectes en les fases de creació i comercialització de viatges. Aquest enfocament orientat a lexperiència
Consultar preu
Curs
On-line
Inicia't amb aquest curs de tast en línia de Meritxell Falgueras En aquest curs de tast online la sommelier Meritxell Falgueras, reuneix tot el contingut necessari perquè, sabent molt o poc sobre vins, puguis tenir una visió extensa i detallada de l'univers dels vins, per poder així gaudir-lo al
39 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en
39 €
Curs
On-line
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs d'com fer pa artesà amb el mestre Xevi Ramon. Com fer pa artesà amb el mestre forner Xevi Ramon Aquest curs de com fer pa artesà mostra la dilatada experiència del mestre forner Xevi Ramon, els seus trucs, les seves tècniques i aquells secrets que amaga el meravellós món del pa. En el curs en
39 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
Actualmente, la hostelería es, con diferencia, el sector que más crece en términos de empleo. Según la Federación Española de Hostelería, más de 1,5 millones de españoles se emplean en este sector. Los bares y restaurantes son los modelos de negocio que copan la creación de empleo en nuestro país
Consultar preu
Curs
On-line , Distància
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb
49 €
Curs
On-line
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit:
127 €
Curs
On-line