Aquest curs està dissenyat per millorar el coneixement sobre els mecanismes de les al.lèrgies i intoleràncies alimentàries, els principals aliments i ingredients implicats en elles, el diseny de dietes i menus específics per persones que pateixen al.lèrgies i intoleràncies a algun aliment o
24 €
Curs
Presencial
Aquest curs organitzat amb la col·laboració d'Upselling Consulting, ofereix una visió completa de les tècniques d'Upselling i Cross-selling, indispensables per a qualsevol perfil professional implicat al Customer Journey. Un procés de venda és un mixt d'obstacles i d'oportunitats que cal gestionar
249 €
Curs
On-line
Curs d'com fer pa artesà amb el mestre Xevi Ramon. Com fer pa artesà amb el mestre forner Xevi Ramon Aquest curs de com fer pa artesà mostra la dilatada experiència del mestre forner Xevi Ramon, els seus trucs, les seves tècniques i aquells secrets que amaga el meravellós món del pa. En el curs en
39 €
Curs
On-line
Inicia't amb aquest curs de tast en línia de Meritxell Falgueras En aquest curs de tast online la sommelier Meritxell Falgueras, reuneix tot el contingut necessari perquè, sabent molt o poc sobre vins, puguis tenir una visió extensa i detallada de l'univers dels vins, per poder així gaudir-lo al
39 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en
39 €
Curs
On-line
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb
49 €
Curs
On-line
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit:
127 €
Curs
On-line
El curs es durà a terme en les nostres instal·lacions totalment equipades. Imprescindible disposar de la titulació de Barista Nivell 1. El barista ha de dominar la preparació de l'espresso i del capuchino i l'emulsió de la llet. L'objectiu del curs és ensenyar com fer aquestes begudes molt més
225 €
Curs
Presencial
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions
59 €
Curs
On-line
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat. Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu. Textures creatives: dolces i salades +
169 €
Curs
On-line
4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria. Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en
59 €
Curs
On-line
Els cursos de Manipulador d'Aliments poden realitzar-se en el nostre centre de forma presencial o a distància, segons disponibilitat de l'alumne. Si opta per la modalitat presencial, en tan sols una tarda podrà vostè obtenir la formació bàsica per a l'obtenció del títol. El preu del curs és de
45 €
Curs
Semi-presencial , Distància
Curs de manipulador i manipuladora d'aliments per a personal d'atenció al públic en menjadors col·lectius i, més específicament, menjadors col·lectius per a menors, on s'inclouen els menjadors escolars i els dels casals d'estiu. És condició indispensable per treballar en aquests espais el disposar
45 €
Curs
On-line