Inicia't amb aquest curs de tast en línia de Meritxell Falgueras En aquest curs de tast online la sommelier Meritxell Falgueras, reuneix tot el contingut necessari perquè, sabent molt o poc sobre vins, puguis tenir una visió extensa i detallada de l'univers dels vins, per poder així gaudir-lo al
39 €
Curs
On-line
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en
39 €
Curs
On-line
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb
49 €
Curs
On-line
Lloc: Aula de Enologia Capacitat: Grups reduïts
Consultar preu
Curs
Presencial
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit:
127 €
Curs
On-line
Forma't com a tècnic en cuina i treballa com a cuiner, cap de partida, empleat d'economat i celler en restaurants, hotels, hospitals ... Acredita't com a Tècnic en Cuina. Aprendràs tècniques culinàries, rebosteria, tècniques bàsiques de servei i obteniu nocions per gestionar una petita empresa.
Consultar preu
Curs
On-line
El curs es durà a terme en les nostres instal·lacions totalment equipades. Imprescindible disposar de la titulació de Barista Nivell 1. El barista ha de dominar la preparació de l'espresso i del capuchino i l'emulsió de la llet. L'objectiu del curs és ensenyar com fer aquestes begudes molt més
225 €
Curs
Presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica que s'ajusta al programa formatiu del certificat professional MF0256 podràs exercitar totes les competències per treballar en l'àmbit de la restauració. Disposem d'una borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes.
1.290 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica podràs executar totes les competències per a treballar com a cambrer i portar la direcció de les activitats pròpies d'un restaurant. Disposem de borsa de treball exclusiva per als nostres alumnes.
1.070 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Gain the equivalent of two months experience behind the bar in just one week through hands-on training with our highly-experienced instructors. You'll master more than 18 classic cocktail recipes and key techniques at your very own bar station. Not only will you be awarded with an EBS certificate
Consultar preu
Curs
Presencial
El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria. Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions
59 €
Curs
On-line
El Curs de Cocteleria Internacional és el millor programa de bartending del món. El curs s'ha dissenyat per formar barmans segurs de si mateixos i molt preparats en un curt espai de temps. Els cursos han transformat més de 70.000 estudiants en talentosos bàrmans. Quan completes la formació d'EBS,
Consultar preu
Curs
Presencial
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
És un fet que la gastronomia està en plena efervescència, on parlem d'art culinari i de cuiners que són "estrelles". El món dolç no s'ha quedat enrere, manté la perfecció de la tècnica, l'exactitud en quantitats i la seva temptació inconfusible, però participa a la revolució oberta a la creativitat
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
This course has been carefully crafted to teach you all the barista skills you need to kickstart your career in the coffee industry. Through hands-on training behind your own barista station, you'll learn how to produce the perfect cup of coffee every single time and have the knowledge to talk
Consultar preu
Curs
Presencial