La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és
Consultar preu
Curs
On-line
El curs de pastisseria ha estat confeccionat per oferir als nostres alumnes una visió completa de l'art de la pastisseria i la rebosteria. Va dirigit a aquelles persones que vulguin iniciar-se en la professió de pastisser / ao consolidar les tècniques adquirides prèviament a partir dels patrons de
Consultar preu
Curs
On-line
És un fet que la gastronomia està en plena efervescència, on parlem d'art culinari i de cuiners que són "estrelles". El món dolç no s'ha quedat enrere, manté la perfecció de la tècnica, l'exactitud en quantitats i la seva temptació inconfusible, però participa a la revolució oberta a la creativitat
Consultar preu
Curs
On-line
4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria. Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en
59 €
Curs
On-line
Curs d'com fer pa artesà amb el mestre Xevi Ramon. Com fer pa artesà amb el mestre forner Xevi Ramon Aquest curs de com fer pa artesà mostra la dilatada experiència del mestre forner Xevi Ramon, els seus trucs, les seves tècniques i aquells secrets que amaga el meravellós món del pa. En el curs en
39 €
Curs
On-line
La brioixeria al nivell de l'alta cuina. Sabor i textures perfectes en croissants, brioixos, ensaïmades i pasta de full Daniel Álvarez, reconegut xef especialitzat en rebosteria i pastisseria, et porta en aquest curs tots els coneixements, la tècnica i els consells per a què espectaculars creacions
59 €
Curs
On-line
Veure cursos
X