La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Forma't com a tècnic en cuina i treballa com a cuiner, cap de partida, empleat d'economat i celler en restaurants, hotels, hospitals ... Acredita't com a Tècnic en Cuina. Aprendràs tècniques culinàries, rebosteria, tècniques bàsiques de servei i obteniu nocions per gestionar una petita empresa.
Consultar preu
Curs
On-line
La tòfona: El gran tresor de la natura. Com cuinar la tòfona? Descobreix-ho amb Nandu Jubany La tòfona és el gran tresor de la natura, un producte misteriós associat a l'alta gastronomia i al bon menjar. En aquest curs online de cuina, Nandu Jubany et descobreix tots els secrets sobre com cuinar la
49 €
Curs
On-line
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el
Consultar preu
Curs
On-line
L'objectiu del curs és aprofundir en l'alta cuina i la cuina d'avantguarda i adquirir un elevat grau d'experiència professional. L'estructura del programa permet consolidar els coneixements adquirits, desenvolupar el sentit de la responsabilitat, conèixer l'entorn professional i potenciar les
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
T'apassiona la gastronomia? T'agradaria ser cuiner professional? El nostre Curs de Cuina i Restauració et permetrà ser cuiner professional amb l'avantatge que seràs tu qui marqui els ritmes. Aprendràs des de les tècniques bàsiques a l'alta cuina des de casa, sempre amb el nostre equip d'experts a
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Gastronomia catalana: cuina tradicional i d'avantguarda Aquest curs de cuina tradicional i d'avantguarda de la mà de Carles Gaig porta tècniques i receptes pròpies de la gastronomia catalana, una cuina en constant actualització i ara a l'avantguarda de la cuina mundial però que és fidel a les seves
39 €
Curs
On-line
Aprèn la tècnica de la cuina al buit (sous-vide) amb Tony Botella. La tècnica de cuina al buit, tot i estar molt estesa, és una gran desconeguda. Cal diferenciar entre conservar al buit, pràctica utilitzada per molts sectors com mercats i botigues; i cuinar al buit, una tècnica culinària amb
49 €
Curs
On-line
Aquest curs intensiu et s'iniciarà professionalment al món de la cuina: començant des de les bases, adquirint gradualment coneixements competitius imprescindibles per poder endinsar-i progressar en el món laboral. Aquesta formació ofereix a l'alumne una base sòlida en coneixements teòrics i
Consultar preu
Curs
Presencial
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Si t'agrada experimentar i ser creatiu a la cuina, aquest és el teu curs. Augmenta els teus coneixements i aprofundeix en temes culinaris, com la cuina moderna (Nouvelle cousine) i la cuina creativa. Aplica mètodes per avaluar el grau de satisfacció dels consumidors i aprèn noves elaboracions
1.270 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Tres cursos en un sobre cuina al buit. Tot sobre cuina al buit amb Tony Botella Tres cursos a un perquè puguis aprendre la tècnica i les millors receptes de la cuina al buit a un preu inigualable La tècnica de la cuina al buit + Cuina al buit: plats de sempre amb tècniques d'avui + Cuina al buit:
127 €
Curs
On-line
Una guia completa a les textures gastronòmiques d'actualitat. Totes les textures gastronòmiques més innovadores al teu abast Tres cursos en un textures d'alta cuina on podràs aprendre tot el necessari per elaborar les receptes més espectaculars al millor preu. Textures creatives: dolces i salades +
169 €
Curs
On-line
La nostra escola t'ofereix en aquest programa la formació per ser cuiner / a professional. Tenim àmplia experiència en la formació de professionals i d'importants xefs del panorama nacional. A més, aquest curs et dóna l'oportunitat de començar la teva carrera professional, fent practiques
Consultar preu
Curs
On-line , Semi-presencial
Curs intensiu. Aquest curs d'idioma consisteix en la combinació de classes d'italià als matins i classes de cuina a les tardes. Per als amants de la gastronomia italiana i dels seus productes autòctons, realitzar un curs d'idiomes com aquest et farà aprofundir tant en el llenguatge com en els seus
860 €
Curs
Presencial
El principal objectiu de l'Escola Bellart és formar joves perquè arribin al cim de la cuina. Per això oferim la possibilitat de realitzar aquests estudis mitjançant els quals aconseguiran la formació completa per arribar a dirigir una cuina com Xefs.
Consultar preu
Curs
Presencial
Com fer còctels? Aprèn amb el mestre Javier de las Muelas En aquest curs de com fer còctels, el mestre Javier de las Muelas ens acompanyarà a un viatge a través de la història de la cocteleria. Ja que, el còctel és una beguda amb segles d'existència i evolució, tot i que val la pena destacar que en
39 €
Curs
On-line
Aquest curs està dissenyat per millorar el coneixement sobre els mecanismes de les al.lèrgies i intoleràncies alimentàries, els principals aliments i ingredients implicats en elles, el diseny de dietes i menus específics per persones que pateixen al.lèrgies i intoleràncies a algun aliment o
24 €
Curs
Presencial
Amb aquesta formació teoricopràctica que s'ajusta al programa formatiu del certificat professional MF0256 podràs exercitar totes les competències per treballar en l'àmbit de la restauració. Disposem d'una borsa d'ocupació exclusiva per a alumnes.
1.290 €
Curs
Presencial , Semi-presencial
Menjar correctament no només és ingerir aliments . Cal buscar que aquests siguin sans i prendre'ls en la justa proporció perquè tinguin un equilibri nutricional que afavoreixi la nostra salut . Els consumidors estan cada dia més conscienciats de la importància d'una bona alimentació pel que cada
entre 500 € i 1.000 €
Curs
Presencial
Veure cursos
X