Curs de Tècniques de pastisseria creativa
Preu 59 €
Sol·licita informació
Curs de Tècniques de pastisseria creativa
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line
Preu 59 €
Descripció
4 pastissos amb més de 30 elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria.
Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions
Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en exclusiva un complet curs en línia de pastisseria moderna i creativa.
Aquest curs et sobre les tècniques de pastisseria més essencials i les més innovadores per aconseguir textures i sabors únics en 4 pastissos únics en la seva categoria de diferents complexitats en la seva elaboració. El curs t'explica amb detall més de 30 tècniques i elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria a través d'aquests 4 pastissos executats amb la delicadesa i sofisticació d'un mestre com Josep Mª Ribé.
Què inclou el curs:
• 3h 15m de vídeo HD
• 4 receptes de pastissos
• 33 tècniques i elaboracions
• Material complementari
• Certificat del curs
Curs de pastisseria creativa i moderna amb espectaculars tècniques i elaboracions
Josep Mª Ribé, mestre pastisser i actual director de la prestigiosa escola de pastisseria Xocolata Academy, et porta en exclusiva un complet curs en línia de pastisseria moderna i creativa.
Aquest curs et sobre les tècniques de pastisseria més essencials i les més innovadores per aconseguir textures i sabors únics en 4 pastissos únics en la seva categoria de diferents complexitats en la seva elaboració. El curs t'explica amb detall més de 30 tècniques i elaboracions per desenvolupar la teva creativitat en rebosteria a través d'aquests 4 pastissos executats amb la delicadesa i sofisticació d'un mestre com Josep Mª Ribé.
Què inclou el curs:
• 3h 15m de vídeo HD
• 4 receptes de pastissos
• 33 tècniques i elaboracions
• Material complementari
• Certificat del curs
Temari
1. Tartaleta de pera, caramel i ametlla
• Pasta sablé
• Bany per la pera
• Pera saltejada
• Toffee cremós de vainilla
• Crema pastissera de pera llimona
• Mousse de praliné d'ametlla
• Glacejat de praliné d'ametlla
• Plaques de xocolata amb llet
• Pintura de xocolata amb llet
• Muntatge i decoració
2. Pastís de gianduja de llet, taronja i clau
• Pa de pessic Sacher de gianduja de llet
• Almívar d'avellanes i taronja
• Mousse de gianduja de llet
• Cruixent de pailleté feulletine, taronja i clau
• Glacejat de xocolata amb llet
• Muntatge i decoració
3. Pastís de mango, maracujà, taronja i coco
• Pa de pessic borratxo
• Almívar de maracuià
• Cremós lleuger de coco i vainilla
• Mousse lleuger de mango
• Glacejat de mango
• Muntatge i decoració
4. Pastís de xocolata, gerds, maduixes i vinagre balsàmic
• Crumble de cacau
• Crema pastissera de xocolata i vainilla
• gelificat de gerds
• Maduixes amb vinagre balsàmic
• Muntatge i decoració
Material per al curs
Instruments o materials recomanats en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs)
• Robot de cuina
• Màniga pastissera
• Ratllador microplane
• Termòmetre
• Plàstic (full de guitarra o un altre tipus de plàstic).
• Pistola per decorar (opcional)
• Pasta sablé
• Bany per la pera
• Pera saltejada
• Toffee cremós de vainilla
• Crema pastissera de pera llimona
• Mousse de praliné d'ametlla
• Glacejat de praliné d'ametlla
• Plaques de xocolata amb llet
• Pintura de xocolata amb llet
• Muntatge i decoració
2. Pastís de gianduja de llet, taronja i clau
• Pa de pessic Sacher de gianduja de llet
• Almívar d'avellanes i taronja
• Mousse de gianduja de llet
• Cruixent de pailleté feulletine, taronja i clau
• Glacejat de xocolata amb llet
• Muntatge i decoració
3. Pastís de mango, maracujà, taronja i coco
• Pa de pessic borratxo
• Almívar de maracuià
• Cremós lleuger de coco i vainilla
• Mousse lleuger de mango
• Glacejat de mango
• Muntatge i decoració
4. Pastís de xocolata, gerds, maduixes i vinagre balsàmic
• Crumble de cacau
• Crema pastissera de xocolata i vainilla
• gelificat de gerds
• Maduixes amb vinagre balsàmic
• Muntatge i decoració
Material per al curs
Instruments o materials recomanats en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs)
• Robot de cuina
• Màniga pastissera
• Ratllador microplane
• Termòmetre
• Plàstic (full de guitarra o un altre tipus de plàstic).
• Pistola per decorar (opcional)
Destinataris
Aquest exclusiu curs de pastisseria va dirigit tant a professionals com a aficionats amants de la pastisseria que vulguin treure-li el màxim partit a aquesta llaminera disciplina gastronòmica. El curs és indicat per als que volen aprendre noves tècniques així com perfeccionar l'execució de tècniques de postres més comuns desenvolupades amb perfecta harmonia en sabor i textures.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Objectius
En aquest curs online aprendràs:
A través de 4 receptes de pastissos de diferent complexitat cada un i diferents natures en sabor i textures, podràs portar a la pràctica més de 30 tècniques i elaboracions de rebosteria.
Pa de pessic, almívars, mousses, cremosos, glacejats, decoracions de xocolata, crumbles, cremes pastisseres, gelificats, cruixents, modelats especials, massa sablé, toffees, pintura de xocolata ... Tot això i molt més amb executat amb diferents combinacions de sabor per satisfer tot tipus de paladars.
A través de 4 receptes de pastissos de diferent complexitat cada un i diferents natures en sabor i textures, podràs portar a la pràctica més de 30 tècniques i elaboracions de rebosteria.
Pa de pessic, almívars, mousses, cremosos, glacejats, decoracions de xocolata, crumbles, cremes pastisseres, gelificats, cruixents, modelats especials, massa sablé, toffees, pintura de xocolata ... Tot això i molt més amb executat amb diferents combinacions de sabor per satisfer tot tipus de paladars.
Professorat
Josep Maria Ribé (Chocolate Academy).
Curs de Tècniques de pastisseria creativa
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193
(Barcelona)