Curs de Tècnic Expert en Dietètica i Nutrició + Màster d'Expert en Coaching Nutricional

5 Persones han demanat informació
1117 Persones estan visitant aquest curs
Preu 380 €
Sol·licita informació
Instituto DYN
Curs de Tècnic Expert en Dietètica i Nutrició + Màster d'Expert en Coaching Nutricional
Sol·licita informació
Màster
Oficial / homologat
On-line | Distància
600 hores
Preu 380 €

Descripció

Amb la doble formació Tècnic Expert en Dietètica i Nutrició + Màster Coaching Nutricional et convertiràs en una especialista nutricional i dietètic. Per a això, estudiaràs les necessitats nutricionals, així com el valor nutritiu i la composició dels aliments. Així mateix, adquiriràs coneixements sobre la manipulació, tractament culinari i conservació dels productes alimentosos.
D'altra banda, aprofundiràs en el concepte de dieta i valoració de l'estat nutricional. Estudiar dietètica i nutrició et permetrà conèixer com influeix l'alimentació en els diferents estats fisiològics i etapes de vida. Amb aquest curs obtindràs la titulació nutrició i dietètica. Per a això, aprendràs a dissenyar dietes que s'adaptin a cadascun dels teus pacients, tenint en compte les seves necessitats alimentàries.
A més, prendràs consciència de la influència que té l'alimentació sobre les persones. Per això, portar un equilibri en l'alimentació gràcies als principis nutricionals incideix positivament en la salut. Tant és així que, s'aconsegueix potenciar la prevenció de malalties i malalties. Les quals, són produïdes per alteracions o per la falta de nutrients en el metabolisme.
En estudiar nutrició et convertiràs en expert en dietes i malalties relacionades amb l'alimentació. Les teves funcions principals seran avaluar l'estat nutricional dels pacients, prevenir i tractar trastorns i elaborar les dietes adequades.
Així mateix, la titulació nutrició i dietètica t'ensenyarà a desembolicar-te com coach nutricional. De manera que, a més de planificar plans alimentosos, també sabràs garantir que els resultats de cada pla dietètic siguin tot un èxit.

Estudiar Nutrició i Dietètica
El Màster Nutrició es divideix en dues parts. En la primera, hauràs d'estudiar nutrició i dietètica per a conèixer els nutrients essencials, el valor nutritiu dels aliments i les necessitats nutricionals de les persones. Una vegada adquireixis aquests coneixements, et formaràs en l'elaboració de dietes. Així podràs assignar l'alimentació més apropiada a cada pacient. D'aquesta forma, coneixeràs les particularitats de la dieta hipocalórica o hipocalórica, la desintoxicante, la dieta blanca… estudiaràs tots els tipus de dieta que existeixen per a cada necessitat.
D'altra banda, també aprofundiràs en les malalties que s'associen a l'alimentació com l'obesitat, el sobrepès o l'anorèxia. Així mateix, estudiaràs les diferents al·lèrgies i intoleràncies alimentoses per a saber quin pla nutricional és el més idoni en cada cas. Com a expert en nutrició, en finalitzar la formació, sabràs prescriure dietes, avaluar l'estat nutricional del pacient o fer un seguiment del procés dietètic, entre altres funcions.

Estudiar Coaching Nutricional
A més de formar-te en nutrició i dietètica, és important que obtinguis la formació coaching nutricional. Tan important és assegurar que la dieta assignada és compatible amb les necessitats del pacient, com garantir l'èxit d'aquest procés.
Quan se segueix una dieta, no sempre és fàcil mantenir-la en el temps. La motivació pot jugar a favor o en contra. Per això, com coach nutricional, la teva funció també serà acompanyar a la persona cap al canvi que desitja. Així mateix, el curs de coaching nutricional et formarà perquè puguis gestionar la part emocional que intervé en l'alimentació. Això és molt important, ja que les emocions poden posar en perill el seguiment del pla dietètic.
De manera que aquesta titulació et capacitarà per a assessorar sobre plans d'alimentació i, alhora, podràs controlar la part emocional que dóna lloc, en molts casos, a situacions de fam compulsiva.
+ vegeu més

Temari

PART 1. DIETÈTICA I NUTRICIÓ
Mòdul 1. Necessitats nutricionals i estudi dels nutrients
  • Unitat didàctica 1. Conceptes i definicions
  • Unitat didàctica 2. Classificació d'aliments i nutrients. Guies alimentàries
  • Unitat didàctica 3. El sistema digestiu
  • Unitat didàctica 4. Necessitats nutricionals
  • Unitat didàctica 5. Hidrats de carboni
  • Unitat didàctica 6. Lípids
  • Unitat didàctica 7. Proteïnes
  • Unitat didàctica 8. Vitamines
  • Unitat didàctica 9. Minerals
Unitat didàctica 10. Importància nutricional de l'aigua
Mòdul 2. Estudi dels aliments
  • Unitat didàctica 1. Valor nutritiu i composició dels aliments (i)
  • Unitat didàctica 2. Valor nutritiu i composició dels aliments(ii)
  • Unitat didàctica 3. Manipulació dels aliments
  • Unitat didàctica 4. Tractament culinari dels aliments
  • Unitat didàctica 5. Conservació dels aliments
  • Unitat didàctica 6. Tca i bdn, ingestes recomanades i etiquetatge d'aliments
Mòdul 3. Aspectes dietètics i nutricionals en les diferents etapes de la vida
  • Unitat didàctica 1. La dieta
  • Unitat didàctica 2. Valoració de l'estat nutricional
  • Unitat didàctica 3. Aspectes dietètics i nutricionals durant l'embaràs
  • Unitat didàctica 4. Aspectes dietètics i nutricionals durant la lactància
  • Unitat didàctica 5. Aspectes dietètics i nutricionals en el lactant
  • Unitat didàctica 6. Aspectes dietètics i nutricionals en la infància
  • Unitat didàctica 7. Aspectes dietètics i nutricionals de l'adolescència
  • Unitat didàctica 8. Aspectes dietètics i nutricionals en la tercera edat
Mòdul 4. Dietoteràpia: prncipales malalties i trastorns de la conducta alimentària
  • Unitat didàctica 1. Introducció a la dietoteràpia
  • Unitat didàctica 2. Obesitat
  • Unitat didàctica 3. Diabetis mellitus
  • Unitat didàctica 4. Osteoporosi
  • Unitat didàctica 5. Alternatives a l'alimentació tradicional
  • Unitat didàctica 6. Anorèxia nerviosa
  • Unitat didàctica 7. Bulímia nerviosa
PART 2. COACHING NUTRICIONAL
UNITAT FORMATIVA 1. COACHING I MENTORING
  • Unitat didàctica 1. Introducció
  • Unitat didàctica 2. El procés de coaching
  • Unitat didàctica 3. Tipus de coaching
  • Unitat didàctica 4. Competències del coach
  • Unitat didàctica 5. Eines i instruments
  • Unitat didàctica 6. Acreditació del coach
  • Unitat didàctica 7. Orientació professional o mentoring
UNITAT FORMATIVA 2. ESTILS DE DIRECCIÓ
  • Unitat didàctica 1. Mediatizadores de l'estil de direcció
  • Unitat didàctica 2. Els sis estils de direcció
  • Unitat didàctica 3. Lideratge
  • Unitat didàctica 4. Desenvolupament dels estils de direcció
  • Unitat didàctica 5. Introducció presa de decisions
  • Unitat didàctica 6. Presa de decisió individual i en grup
  • Unitat didàctica 7. Tècniques de treball en grup
  • Unitat didàctica 8. Seguiment i control
  • Unitat didàctica 9. Conceptes bàsics negociació
  • Unitat didàctica 10. Preparació de la negociació
  • Unitat didàctica 11. Tàctiques en la negociació
  • Unitat didàctica 12. Dinàmica de les exigències
  • Unitat didàctica 13. Tancament de l'acord
UNITAT FORMATIVA 3. DIETÈTICA I NUTRICIÓ
Mòdul 1: Introducció a la dietètica i la nutrició. Conceptes bàsics
  • Unitat didàctica 1. Conceptes básticos d'alimentació i nutrició
  • Unitat didàctica 2. Classificació dels aliments
  • Unitat didàctica 3. La piramide nutricional
  • Unitat didàctica 4. Sistema gastrointestinal
  • Unitat didàctica 5. El procés de la digestió
Mòdul 2: Els nutrients
  • Unitat didàctica 1. Nutrients energètics
  • Unitat didàctica 2. Nutrients no energètics
  • Unitat didàctica 3. Valors nutritius dels principals grups d'aliments
Mòdul 3. Alimentació i nutrició al llarg de la vida 
  • Unitat didàctica 1. Dietètica
  • Unitat didàctica 2. Dieta equilibrada
  • Unitat didàctica 3. Nutrició durant la gestació, primer any de vida i infància
  • Unitat didàctica 4. Nutrició durant l'adolescència i l'edat adulta
  • Unitat didàctica 5. Nutrició durant menopusia/andropausia i la tercera edat
Mòdul 4. Dietoteràpia
  • Unitat didàctica 1. Consells d'elaboració de dietes especials i
  • Unitat didàctica 2. Consells d'elaboració de dietes especials ii
  • Unitat didàctica 3. Consells d'elaboració de dietes especials iii
UNITAT FORMATIVA 4. MANIPULACIÓ D'ALIMENTS
  • Unitat didàctica 1. Introducció. Conceptes bàsics
  • Unitat didàctica 2. La contaminació dels aliments
  • Unitat didàctica 3. Elements i factors bàsics de les toxiinfeccions
  • Unitat didàctica 4. Principals malalties causades pel consum d'aliments
  • Unitat didàctica 5. Seguretat alimentària
  • Unitat didàctica 6. El manipulador
  • Unitat didàctica 7. Pràctiques correctes d'higiene
  • Unitat didàctica 8. Mesures bàsiques de prevenció
  • Unitat didàctica 9. Sistemes d'autocontrol
UNITAT FORMATIVA 5. AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES
  • Unitat didàctica 1. Introducció al reglament: canvis importants
  • Unitat didàctica 2. Informació obligatòria
  • Unitat didàctica 3. Al·lèrgies i intoleràncies
  • Unitat didàctica 4. Informació nutricional
  • Unitat didàctica 5. Entrada en vigor i aplicació del reglament 1169/2011
+ vegeu més

Destinataris

La doble titulació de tècnic expert en dietètica i nutrició + expert en coaching nutricional acreditat per APENB aquesta destinat a empresaris, emprenedors o treballadors en l'àmbit de la nutrició i dietètica.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

A distància. Una vegada rebuda la matrícula, enviaran el pack formatiu al domicili de l'alumne en un termini d'uns 8-10 dies. On line. Una vegada rebuda la teva matrícula, enviaran al teu correu electrònic les claus d'accés al Campus Virtual on trobaràs tot el material d'estudi. Aquesta metodologia és totalment efectiva perquè es basa en un sistema d'estudi que s'adapta al ritme i a les necessitats de cada alumne. És el propi estudiant l'encarregat de planificar i organitzar les seves hores d'estudi i decidir quan presentar-se a l'examen. Una vegada realitzada la matrícula, se li assignarà un tutor que li guiarà i l'assessorarà durant tota la formació.

Objectius

La doble titulació de Tècnic Expert en Dietètica i Nutrició + Màster Coaching Nutricional té l'objectiu d'introduir als alumnes en els camps de la dietètica i la nutrició. A més, la formació també se centra en les emocions que interfereixen en l'alimentació de les persones.

Titulació obtinguda

L'alumne rebrà un diploma que certifica el Curs de Tècnic Expert en Dietètica i Nutrició + Màster d'Expert en Coaching Nutricional, d'INSTITUT DYN. Durant el període formatiu, els alumnes estan reconeguts com a professionals per l'Associació Professional Espanyola de Naturopatía i Bioterapia i, al final del mateix, poden beneficiar-se d'un descompte per a afiliar-se. Els diplomes, a més, porten el segell de Notario Europeo, que dóna fe de la validesa, continguts i autenticitat.

Preu

Preu 380 €
Preu basi: 1.520 euros Preu amb 75% descompte: 380 euros
Curs de Tècnic Expert en Dietètica i Nutrició + Màster d'Expert en Coaching Nutricional
Instituto DYN
  • Preus i finançament
  • Informació general
  • Data límit per matricular-se en aquest programa
  • Durada i lloc d’estudi del programa
  • Documents d’admissió
Per contactar has d'acceptar la política de privacitat.
Educaonline, S.L. (responsable) tractarà les teves dades personals amb la finalitat de gestionar l’enviament de sol·licituds d’informació requerides i l’enviament de comunicacions promocionals sobre formació, derivades del teu consentiment. Pots exercir els drets d’accés, supressió, rectificació, limitació i portabilitat, entre d’altres, d’acord amb el que s’indica en la nostra Política de Privacitat.
Sol·licita informació
X