Tapes en l'alta cuina
1006 Persones estan visitant aquest curs
Menys de 250 €
Sol·licita informació
Tapes en l'alta cuina
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line
Menys de 250 €
Descripció
Curs de tapes en l'alta cuina amb Paco Roncero
En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el concepte de tapes, multitud de disciplines culinàries i sabors de tot el món. Atreveix-te a viure aquesta exclusiva experiència amb el curs en línia de Paco Roncero i converteix les teves tapes en autèntiques creacions.
Les tapes són petites dosis d'art i sofisticació que permeten als cuiners la possibilitat d'oferir al comensal més varietat d'experiències i sabors en un sol mos. En els últims anys les tapes han creuat fronteres i s'han convertit en un aliment molt popular entre la gent gran gastrònoms i creatius de l'època.
També pots comprar el curs amb el Kit complet o el Kit bàsic dels ingredients clau.
En aquest curs online aprendràs
Aprendràs pas a pas tots els coneixements i tècniques necessàries per elaborar sorprenents tapes d'alta cuina. Per exemple, aprendràs a deconstruir aliments per després construir-lo en formes sorprenents, com utilitzar aliments que simulen a altres per sorprendre el comensal. En definitiva, aprendràs de l'enginy de Paco per trobar solucions tècniques amb què depurar el sabor dels aliments i donar a cada un dels teus plats seu propi univers de sabors.
En aquest curs de tapes en línia, Paco Roncero ens porta les últimes tècniques i tendències amb tapes sofisticades i molt originals. La seva extensa experiència per tot el món i la seva impecable trajectòria com a xef li permet concentrar, sota el concepte de tapes, multitud de disciplines culinàries i sabors de tot el món. Atreveix-te a viure aquesta exclusiva experiència amb el curs en línia de Paco Roncero i converteix les teves tapes en autèntiques creacions.
Les tapes són petites dosis d'art i sofisticació que permeten als cuiners la possibilitat d'oferir al comensal més varietat d'experiències i sabors en un sol mos. En els últims anys les tapes han creuat fronteres i s'han convertit en un aliment molt popular entre la gent gran gastrònoms i creatius de l'època.
També pots comprar el curs amb el Kit complet o el Kit bàsic dels ingredients clau.
En aquest curs online aprendràs
Aprendràs pas a pas tots els coneixements i tècniques necessàries per elaborar sorprenents tapes d'alta cuina. Per exemple, aprendràs a deconstruir aliments per després construir-lo en formes sorprenents, com utilitzar aliments que simulen a altres per sorprendre el comensal. En definitiva, aprendràs de l'enginy de Paco per trobar solucions tècniques amb què depurar el sabor dels aliments i donar a cada un dels teus plats seu propi univers de sabors.
Temari
Introducció al curs
Receptes
Comiat
Receptes
- Filipí de xocolata amb foie-gras i cardamom (Part 1 i 2)
- Con de escorces de porc amb tàrtar d'ostra (Part 1 i 2)
- Hòstia de blat de moro fregit (quics) amb guacamole (Part 1 i 2)
- Truita de gambetes
- Risotto de iogurt amb tocs cítrics (Part 1 i 2)
- Fals risotto de calamar amb tocs thai (Part 1 i 2)
- Niu d'ou carbonara (Part 1 i 2)
Comiat
Destinataris
Aquest curs de tapes línia va dirigit a foodies i professionals que vulguin aprendre a donar-li als seus plats i tapes un nou punt de vista, ple d'expressivitat creativa i tècnica professional. A tots aquells que els interessi el món de la tapa i vulguin aprendre, al costat de Paco Roncero, a elaborar les tapes sofisticades i innovadores.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes.
Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat.
Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs
Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar.
Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes.
Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis.
Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.
Titulació obtinguda
Certificat Creative Signtatures.
Promocions
Material per al curs
Instruments o materials que s'utilitzen en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs)
Música utilitzada en el curs: Pi - Like a jellyfish
Inclou:
1h 45 'de vídeo
7 receptes
material annex
Certificat del curs
Instruments o materials que s'utilitzen en alguna de les receptes (no són imprescindibles per al curs)
- Bosses i envasadora al buit
- Tapet de silicona
- Talla-pastes rodó
- Pinces de precisió
- pinzell
- Motlles de corona o de savarin (silicona)
- Got americà o tipus Thermomix
- termòmetre
- Agulla o forquilla (per banyar bombons)
- Roner (aparell que permet mantenir l'aigua a temperatura constant per a la cocció al buit)
Música utilitzada en el curs: Pi - Like a jellyfish
Inclou:
1h 45 'de vídeo
7 receptes
material annex
Certificat del curs
Tapes en l'alta cuina
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193
(Barcelona)