Curs Superior en Cuina i pastisseria
1012 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Curs Superior en Cuina i pastisseria
Sol·licita informació
Informació del curs
Curs
On-line | Semi-presencial
Madrid
Consulteu el preu
Descripció
La gastronomia i la restauració a Espanya està en auge, cada any milions de turistes visiten aquest país a la recerca del bé clima i uns serveis gastronòmics de qualitat. Això ha permès reconèixer a aquest país com un dels millors per gaudir de la seva cuina. Per tant, ser cuiner professional, és una de les professions més demandades en el sector hostaler.
Professionalitzar-se en aquest sector és clau d'èxit laboral, per això el nostre curs superior en cuina i pastisseria ofereix una formació completa en cuina, pastisseria i gestió de negocis de restauració, de la mà d'experts restauradors que col·laboren amb l'escola aportant la seva experiència professional.
Aquesta formació superior de cuina compta amb l'aval professional del xef Pablo González del restaurant La Cabana, amb dues estrelles Michelin. En acabar amb èxit aquest curs, rebràs el reconeixement amb un document signat per aquest xef.
Professionalitzar-se en aquest sector és clau d'èxit laboral, per això el nostre curs superior en cuina i pastisseria ofereix una formació completa en cuina, pastisseria i gestió de negocis de restauració, de la mà d'experts restauradors que col·laboren amb l'escola aportant la seva experiència professional.
Aquesta formació superior de cuina compta amb l'aval professional del xef Pablo González del restaurant La Cabana, amb dues estrelles Michelin. En acabar amb èxit aquest curs, rebràs el reconeixement amb un document signat per aquest xef.
Temari
Programa del Curs Superior de Cuina i Pastisseria
• Introducció.
• Matèries primeres per cuina.
• Mètodes de conservació.
• Elaboracions essencials.
• Elaboració de tapes.
• Receptari base
Programa de Pastisseria
• Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres.
• Cremes i farcits.
• Diferents masses.
• Xarops, banys, confitures, salses i coulis.
• Pastes, mignardises i petit fours
• Sorbets i gelats.
• Pastissos.
• Postres de restauració.
• Postres bàsics i tradicionals
• Fondant i cupcakes
• Pastisseria salada
Programa de Gestió en Negocis Gastronòmics
• Disseny i posada en marxa de projectes gastronòmics.
• Factors clau de l'èxit en els negocis de restauració.
• Màrqueting i noves formes de comunicació gastronòmica a través de la Xarxa.
• Protocol com a eina de comunicació en el món de la gastronomia.
• Introducció.
• Matèries primeres per cuina.
• Mètodes de conservació.
• Elaboracions essencials.
• Elaboració de tapes.
• Receptari base
Programa de Pastisseria
• Tècniques culinàries, equipament i matèries primeres.
• Cremes i farcits.
• Diferents masses.
• Xarops, banys, confitures, salses i coulis.
• Pastes, mignardises i petit fours
• Sorbets i gelats.
• Pastissos.
• Postres de restauració.
• Postres bàsics i tradicionals
• Fondant i cupcakes
• Pastisseria salada
Programa de Gestió en Negocis Gastronòmics
• Disseny i posada en marxa de projectes gastronòmics.
• Factors clau de l'èxit en els negocis de restauració.
• Màrqueting i noves formes de comunicació gastronòmica a través de la Xarxa.
• Protocol com a eina de comunicació en el món de la gastronomia.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Classes en directe: Sessions en directe amb els teus professors.
Tallers presencials: Grups reduïts.
Videoclases 24h: Accés a totes les classes en vídeo.
Titulació obtinguda
A la finalització del curs superior de cuina i pastisseria, s'emetrà el corresponent Diploma als alumnes que hagin superat amb èxit els continguts del programa. A més tindràs l'opció d'aconseguir una certificació personal el programa de certificacions CEyP8.10.
Pràctiques
Pràctiques de xef en cuines d'hotels i restaurants.
Perspectives laborals
Xef o Cap de Cuina. Segon Xef o cap de cuina (normalment, cap de salser). Cap de Partida. Cuiner. Ajudant de cuina. Aprenent. Punxi. Marmitó. Encarregat d'economat. Personal d'office. Pastisseries. Obradors. Hotels. Restaurants. Empreses de productes alimentaris. Indústries agroalimentàries. Creació de negoci propi.
Avantatges del curs
Carnet manipulador aliments gratis curs manipulador aliments. Aval Professional signat pel Xef Pablo González. Tallers de Cuina impartits per cuiners d'èxit.
Borsa de treball
Borsa d'ocupació alumnes per accedir al mercat laboral hoteler
Curs Superior en Cuina i pastisseria
Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
Campus i seus: Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
Escuela de Hostelería y Turismo MasterD
C/ Alonso Cano, 44-46
28003
Madrid