RESTAURACIÓ

1031 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
RESTAURACIÓ
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau superior
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

De què treballaras?
Cap de menjador, economat i celler.
Director de restauració
Cap de cuina.

Director de producció d'aliments i begudes.

On treballaràs?

En restaurants, bars i cafeteries, empreses de menjars preparats, pastisseries i indústries agroalimentàries.

Durada:

Un curs acadèmic de 2000 hores (2 cursos acadèmics), dels quals 400 són pràctiques obligatòries en empreses.

Accés a estudis universitaris:
Diplomat en Ciències Empresarials.
Diplomat en turisme.

Temari

Gèneres en restauració (90 hores)
Elaboracions culinàries (240 hores)
Processos de pastisseria i flequeria (90 hores)
Processos de servei (240 hores)
Administració d'establiments de restauració (165 hores)
Màrqueting en restauració (165 hores)
Llengua estrangera (120 hores)
Segona llengua estrangera (120 hores)
Relacions en l'àmbit de treball (60 hores)
Formació i orientació laboral (60 hores)

Formació en centris de treball (400 hores)
Síntesi (90 hores)


Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

RESTAURACIÓ
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
Campus i seus: IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona
C/ Pintor Alsamora, 3 08016 Barcelona
Sol·licita informació
X