Programa de Formació i Inserció en Cuina
1014 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Programa de Formació i Inserció en Cuina
Sol·licita informació
Informació del curs
Programes de Formació i Inserció (PFI)
Presencial
Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)
1000 hores
Consulteu el preu
Descripció
Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars d'operacions bàsiques per preparar i conservar elaboracions culinàries senzilles, en l'àmbit de la producció a cuina i en les operacions de preparació i presentació d'aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en processos de servei i atenció al client.
Temari
Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
Inclouen:
Qualificació professional completa: HOT091_1: Operacions bàsiques de cuina
- Tècniques Elementals de Preelaboració
- Processos Bàsics de Producció Culinària
- Tècniques de Cuina
- Projecte Integrat
- Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
- Formació Pràctica en Empreses (com a mínim 180 hores)
- Estratègies i Eines de Comunicació
- Entorn Social i Territorial
- Estratègies i Eines Matemàtiques
- Incorporació al Món Professional
Inclouen:
Qualificació professional completa: HOT091_1: Operacions bàsiques de cuina
Requisits
Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin almenys 16 anys i com a màxim 21 a l'any d'inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Durada
Tenen una durada total de 1000 hores en un curs acadèmic.
Pràctiques
Formació pràctica a empreses.
Perspectives laborals
La superació d'aquest programa de formació i inserció (PFI) permet accedir al món laboral com:
ajudant o auxiliar de cuina,
ajudant d'economat d'unitats de producció i servei d'aliments i begudes,
auxiliar o ajudant de cambrer a sala,
auxiliar o ajudant de cambrer a bar-cafeteria,
auxiliar o ajudant de bàrman,
auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l'oferta estigui composta per elaboracions senzilles i ràpides (tapes, plats combinats, entre d'altres).
Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina, emeses per lAdministració laboral.
Programa de Formació i Inserció en Cuina
Fundació Nou Xamfrà
Campus i seus: Fundació Nou Xamfrà
Fundació Nou Xamfrà
C/ Riera Pahissa, 3
08980
Sant Feliu de Llobregat
(Barcelona)