Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant
1039 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.500 €
Sol·licita informació
Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 7.500 €
Descripció
La partida de postres d'un restaurant és el gran repte de la proposta d'un bon xef perquè coincideixen elements clau: és l'acte final de la nostra obra i ocorre quan el comensal ha saciat la seva fam. Per resoldre-ho és necessari despertar els sentits primaris del comensal a través d'una proposta realment temptadora.
Aquest curs està dissenyat perquè coneguis les tècniques d'elaboració de postres i una metodologia de creació que et permetran sorprendre al teu hoste.
Aquest curs està dissenyat perquè coneguis les tècniques d'elaboració de postres i una metodologia de creació que et permetran sorprendre al teu hoste.
Destinataris
A qui va dirigit
• Enfocat als que volen treballar en una pastisseria o en la partida de postres d'un restaurant.
• Destinat a aquells que volen tenir la seva pròpia pastisseria.
• Per a professionals que volen dirigir una partida de postres en un restaurant.
• El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la cuina dolça.
• Enfocat als que volen treballar en una pastisseria o en la partida de postres d'un restaurant.
• Destinat a aquells que volen tenir la seva pròpia pastisseria.
• Per a professionals que volen dirigir una partida de postres en un restaurant.
• El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la cuina dolça.
Requisits
Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Prova d'accés
S'ha de superar un procés d'admissió.
Idiomes en els quals s'imparteix
Espanyol (PILOT, traducció simultània).
Durada
Data d'inici: setembre 2018.
Durada: 3 mesos (216 hores lectives).
Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.
Objectius
• Transferir els coneixements sobre els fonaments de la pastisseria i la seva aplicació a l'època actual. Analitzar el paradigma del món dolç en la restauració i la pastisseria actuals.
• A partir d'un concepte i d'un mètode personal dels nostres pastissers i darrers més avantguardistes, tindrem la capacitat per organitzar, promoure i crear un establiment de pastisseria o una partida o restaurant de postres.
• Dotar de coneixements i tècniques per gestionar el principal actiu de l'empresa, les persones.
• Aquest curs prepara els professionals a dirigir una pastisseria o partida de postres en un restaurant aportant els coneixements específics de la pastisseria. S'introdueix l'alumne a la cultura del dolç. Es faciliten eines de pensament i execució per promoure el desenvolupament de les persones en els seus llocs de treball.
• L'alumne va sumar el coneixement del producte, la tècnica, l'experiència, la capacitat organolèptica i l'autocrítica culinària.
• A partir d'un concepte i d'un mètode personal dels nostres pastissers i darrers més avantguardistes, tindrem la capacitat per organitzar, promoure i crear un establiment de pastisseria o una partida o restaurant de postres.
• Dotar de coneixements i tècniques per gestionar el principal actiu de l'empresa, les persones.
• Aquest curs prepara els professionals a dirigir una pastisseria o partida de postres en un restaurant aportant els coneixements específics de la pastisseria. S'introdueix l'alumne a la cultura del dolç. Es faciliten eines de pensament i execució per promoure el desenvolupament de les persones en els seus llocs de treball.
• L'alumne va sumar el coneixement del producte, la tècnica, l'experiència, la capacitat organolèptica i l'autocrítica culinària.
Titulació obtinguda
Títol propi de postgrau atorgat per CIB
Professorat
Director del programa: Oscar Albiñana Fernández.
Horari
Dilluns, dimarts i dimecres de 8h a 14h.
Postgrau Xef Especialista en Postres de Restaurant
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51
08020
Barcelona