Postgrau en Gestió de Restauració i Hostaleria
1041 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Postgrau en Gestió de Restauració i Hostaleria
Sol·licita informació
Informació del curs
Postgrau
Presencial
Barcelona
1 any
Consulteu el preu
Descripció
Potencia la teva carrera professional amb aquesta formació superior en hostaleria. Amb aquest curs aprendràs a dominar les principals àrees en el sector de la restauració, adquiriràs coneixements de gestió d'una empresa hotelera passant a nivell teòric per les àrees d'Aliments i Begudes, Recursos Humans, Habilitats Directives, Comercialització i Màrqueting, Gestió Econòmica-Financera i l'Estructura Hotelera.
També pot ser atractiu per a les persones que vulguin obtenir aquests coneixements per aplicar-los en el seu propi negoci o iniciar la seva pròpia empresa, o bé, que ja hagin tingut una experiència en el sector hostaler, ja sigui a nivell formatiu o laboral.
També pot ser atractiu per a les persones que vulguin obtenir aquests coneixements per aplicar-los en el seu propi negoci o iniciar la seva pròpia empresa, o bé, que ja hagin tingut una experiència en el sector hostaler, ja sigui a nivell formatiu o laboral.
Temari
Àrea aliments & begudes:
• Gestió de F & B.
• Gestió de compres.
• Banquets.
• Col·lectivitats.
Àrea Recursos Humans:
• Direcció d'equips.
• Tècniques de motivació.
• Intel·ligència emocional.
• Selecció i formació de personal.
• Gestió de persones.
Àrea habilitats directives:
• Lideratge.
• Tècniques de comunicació.
• Gestió del temps.
• Direcció general.
Àrea comercialització i màrqueting:
• Elaboració pràctica d'un pla de màrqueting.
• Anàlisi de mercats / Tipologia de clients.
• Tècniques de venda.
• Merchandising.
• Atenció al client.
Àrea gestió economicofinancera:
• Anàlisi economicofinancera.
• Fiscalitat.
• Finances.
• Despeses generals.
Àrea estructura hotelera:
• Divisió d'allotjament.
• Anàlisi departamental.
• Gestió de F & B.
• Gestió de compres.
• Banquets.
• Col·lectivitats.
Àrea Recursos Humans:
• Direcció d'equips.
• Tècniques de motivació.
• Intel·ligència emocional.
• Selecció i formació de personal.
• Gestió de persones.
Àrea habilitats directives:
• Lideratge.
• Tècniques de comunicació.
• Gestió del temps.
• Direcció general.
Àrea comercialització i màrqueting:
• Elaboració pràctica d'un pla de màrqueting.
• Anàlisi de mercats / Tipologia de clients.
• Tècniques de venda.
• Merchandising.
• Atenció al client.
Àrea gestió economicofinancera:
• Anàlisi economicofinancera.
• Fiscalitat.
• Finances.
• Despeses generals.
Àrea estructura hotelera:
• Divisió d'allotjament.
• Anàlisi departamental.
Requisits
• Tenir formació en el sector.
• Ser professional amb càrrec de responsabilitat (experiència mínima demostrada).
• Ser professional amb càrrec de responsabilitat (experiència mínima demostrada).
Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573
Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h
Metodologia
Classes teòriques de la mà de grans professionals del sector, amb els que coneixeràs casos d'èxit així com les últimes tècniques i processos que et permetran liderar de manera eficaç el teu equip humà cap a l'excel·lència.
Durada
Període acadèmic: A consultar.
Titulació obtinguda
Postgrau en gestió de restauració i hostaleria.
Horari
Dilluns de 9 a 13h i de 15 a 19h.
Postgrau en Gestió de Restauració i Hostaleria
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Campus i seus: ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
ESHOB - Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona
Passeig del Taulat, 243
08019
Barcelona